prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Femeie rănită grav pe Vârful Moldoveanu! Salvamontiștii – intervenție de urgență!

Noapte plină pentru salvamontiștii argeșeni după ce o femeie de 46 ani și-a fracturat tibia la întoarcerea de pe Vârful Moldoveanu. Din primele informații, se pare că piteșteanca ămpreună cu soțul său și alte două persoane au pornit într-o drumeție fără a se echipa corespunzător, iar la întoarcerea de pe taseu femeia a călcat strâmb și și-a fracturat piciorul.

CITEȘTE ȘI: A AJUNS CU MAȘINA ÎN RÂPĂ! ACCIDENT GRAV LÂNGĂ PITEȘTI!

Imediat după accident, soțul victimei a coborât la mașină și a alertat autoritățile. Spre locul incidentului au pornit salvamontiștii, care au ajuns în jurul orelor 2:00. Salvatorii i-au acordat primele îngrijri medicale femeii și, inițial, s-au gândit să ceară în ajutor intervenția unui elicpter. Din păcate, acesta nu putea interveni decât de dimineață, fapt care i-ar fi pus în pericol pe munțomanii amantori.

Astfel, salvamontiștii au coborât victima pe jos până la poalele muntelui, de unde a fost preluată de un echipaj medical care a transportat-o la spital.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs