prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Fiasco la semicentenarul ISJ! Cum și-a pus Tudosoiu, jurnaliștii în cap!

Fiasco la semicentenarul Inspectoratului Școlar Județean Argeș! Asta după ce inspectorul general, Dumitru Tudosoiu a organizat Gala Educației Argeșene în care a marcat mai multe evenimente pe parcursul zilei de vineri, 5 octombrie.

A trimis pe la redacțiile mass-mediei locale din Argeș, invitații lucioase realizate cei drept ca pentru o gală cu programul evenimentelor, dar alegerea s-a făcut în funcție de criterii de selecție doar de Tudosoiu, știute. Când s-a trezit cu mai mulți jurnaliști decât se aștepta la sediul ISJ Argeș atunci când a organizat și o conferință de presă, inspectorul general a fost nevoit să îi invite pe aceștia la Ramada, locație unde a fost organizată Gala Educației Argeșene, dar nu le-a spus că invitația este nominală sau au dreptul să fie însoțiți de una sau două persoane, să nu vorbim de mai multe pentru că deja sărim calul.

Ajunși la Ramada, jurnaliștii au fost întâmpinați de inspectorul general, Dumitru Tudosoiu amfitrionul evenimentului cu papion la gât, după care purtătorul de cuvânt, Daiana Toboiu îi coordona pe invitați spre mese. Surpriză, însă la fața locului.

Doar un jurnalist dintr-o redacție avea voie să participe la eveniment, ceilalți însoțitori fiind trimiși înapoi acasă. Cu greu s-a înduplecat inspectorul Tudosoiu să se abată de la reguli probabil a recurs la acest gest când a văzut că rămân scaunele goale, pentru că nu i-au venit toți invitații.

O altă gafă marca Tudosoiu semicentenar – cartea pe care a scos-o pe piață folosindu-i și la doctoratul la care s-a înscris din 2017 a fost aceea că a acordat o plachetă, nu o plachie vorba lui Î.P.S Calinic tuturor reprezentanților mass-mediei argeșene. Și uite așa a pus-o pe Cristina Munteanu, cea care a prezentat evenimentul și care a primit cu bucurie placheta într-o ipostază proastă pentru că Tudosoiu s-a scuzat că nu a avut bani să facă plachete pentru toți jurnaliștii din Argeș.

Se pare că jurnaliștii i-au acceptat invitația inspectorului general, Dumitru Tudosoiu la Ramada nu pentru că nu ar mai fi participat niciodată la acest local, știu toți meniul pentru că este același și la alte evenimente și doar din curiozitate să vadă cum este organizată tocmai Gala Educației Argeșene, o sindrofie siropoasă în spatele căreia s-au ascuns multe nemulțumiri din partea celor care au participat sau nu au fost invitați!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.