prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

FIU DE PRIMAR DIN ARGEȘ – CONDAMNAT LA UN AN ȘI OPT LUNI DE ÎNCHISOARE!

Fiul unui celebru primar din Argeș – cunoscut și ca om de afaceri a fost condamnat la un an și opt luni de închisoare cu suspendare pentru trafic de influență, mai exact  pentru că a cerut bani promițând mai multor persoane că le va aranja concursurile de angajare la un spital din Argeș. Cum promisiunile sale nu au fost onorate, păgubiții, care plătiseră sume frumușele pentru a fi angajați, au înțeles că au luat o mare țeapă. Încrederea pe care au avut-o inițial în fiul fostului primar de la Călinești s-a transformat în certitudinea că au fost păcăliți. Ca atare, M. Gavrilescu de 47 de ani, a fost denunțat de cei păgubiți.

1.000 euro – tariful perceput pentru un post

La sfârșitul lunii ianuarie 2021, fiul fostului primar al comunei Călinești a fost săltat și reținut de oamenii legii în care este acuzat de trafic de influență. Mai exact, M. Gavrilescu este acuzat că în perioada mai – iulie 2019 a cerut o mie de euro și aproape 8.000 lei pentru a aranja două concursuri la un spital din Argeș pentru două persoane. După ce a primit banii, cele două concursuri de angajare au fost câștigate de alte persoane, iar nemulțumiții l-au turnat. La câteva luni distanță, mai exact pe 27 ianuarie, oamenii legii au făcut două percheziții la domiciliile fiului fostului primar, de unde au ridicat mai multe documente și suma de 2.000 de lei.

După finalizarea cercetărilor, procurorii au înaintat dosarul Tribunalului Argeș, iar magistrații au decis în scurt timp și sentința: un an și opt luni de închisoare și doi ani de supraveghere. De asemenea, M. Gavrilescu a fost obligat să presteze 120 de zile de muncă în folosul comunității la Primăria Bradu sau Primăria Pitești. Gavrilescu a atacat sentința, iar după câteva termene, judecătorii de la Curtea de Apel Pitești au menținut pedeapsa dată de judecătorii de la Tribunalul Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.