prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

George Copos – cu elicopterul la funeraliile lui Constantin Nicolescu!

George Copos, fost parlamentar de Argeș, a venit, astăzi, pentru a-și la adio de la Constantin Nicolescu, fostul președinte al CJ Argeș și al PSD Argeș. Cel mai probabil, pentru a evita aglomerația, fostul demnitar și un apropiat al fostului lider social democrat a ales să vină cu un elicopter, cu care a aterizat în urmă cu câteva minute în curtea școlii din satul Rătești.

CITEȘTE ȘI: ACUM! SUTE DE PERSOANE – PREZENTE LA FUNERALIILE LUI CONSTANTIN NICOLESCU!

De asemenea, la funeraliile lui Constantin Nicolescu, participă nume sonore din politica județeană și națională, zeci de primari din Argeș care poartă eșarfa tricoloră, aleși locali sau județeni, colaboratori, prieteni sau persoane care l-au admirat pe unul dintre cei mai puternici și emblematici oameni din județul Argeș.

Reamintim faptul că, fostul lider social democrat a suferit de o boală incurabilă cu care a luptat până în ultima clipa. Din nefericire, ieri după-amiază, boala a învins, iar Nicolescu va veghea asupra argeșenilor alături de alți lideri care au plecat mult prea devreme. Nicolescu a ocupat funcții importante, atât de prefect al județului Argeș, cât și în Parlamentul României.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs