Gerea părăseşte Argeşul?

DISTRIBUIȚI
andrei gerea

Deputatul Andrei Gerea are toate şansele de a dispărea din peisajul politic argeşean. După ce a prin „la mustaţă” cel de-al doilea mandat de deputat, fiind votat de o parte infimă a electoratului din judeţ, democrat liberalul pare să îşi ia bagajele din judeţ şi să se mute la Bucureşti.

Potrivit unor surse din ALDE, Gerea nu va mai candida la Camera Deputaţilor din ALDE Argeş ci va fi susţinut în Capitală de organizaţia ALDE Bucureşti, unde este în prezent preşedinte. Mai mult, ipoteza abadonării judeţului de către democrat liberal este întărită şi de intenţia Simonei Brătulescu, vicepreşedinte al CJ Argeş şi preşedinte al filialei argeşene care şi-a anunţat intenţia de a candida la deputăţie în 2020.

„Am vrut să clarific informaţiile apărute în mass-media. Am spus că intenţionez să candidez pentru un post de deputat la următoarele alegeri. S-a  vehiculat că o să mi se ofere un post de conducere la nivel central sau un post de secretar de stat, dar eu vreau să îmi duc mandatul de la Consiliul Judeţean la capăt. Astfel, voi rămâne şi în următorii doi ani vicepreşedinte al CJ” a declarat Simona Brătulescu.

Într-o altă ordine de idei, plecare lui Andrei Gerea nu ar părea să creeze o situaţie atât de gravă. Rămân memorabile discursurile sale despre salvarea Arpechim, iar în campania electorală a întors subiectul la 180 de grade susţinând că „atât am putut”. Sau prezenţa sa…. mai bine zis lipsa de prezenţă din judeţ. Poate dacă Simona Brătulescu va prelua un mandat de deputat, argeşenii ar putea avea, în sfârşit, o persoană cu care să discute.