Halucinant! A sechestrat și a vrut să violeze o copilă de 16 ani!

O copila de 16 ani a trecut prin momente cumplite in urmă cu două nopți după ce a fost sechestrată de tatăl unei prietene de ale sale. Din primele informații, se pare că fata a ajuns la locuința bărbatului împreună cu fiica acestuia, iar agresorul, băut bine a forțat-o să intre într-o cameră, cu scopul de a avea relații sexuale. Minora sa împotrivit și a reușit să pună mana pe telefon și a anuntat-o pe prietena sa sa anunțe autoritățile.

In scurt timp, la locuința agresorului a ajuns un echipaj al Poliției care a reușit să deblocheze usa, l-au imobilizat pe bărbat și l-au dus la secție pentru audieri. In urma cercetărilor, se pare că acesta nu ar fi fost la prima tentativă de a o aduce pe minora in patul său, in trecut acesta având un comportament indecent față de aceasta în repetate rânduri. După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 Lore, iar ulterior a fost prezentat instanței care a dispus arestul preventiv pentru 30 zile.

“În dimineața zilei de 03 septembrie a.c., în jurul orei 06:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că o minoră de 16 ani este ținută încuiată într-o locuință de pe raza comunei Hartiești, împotriva voinței sale. La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Secției de Poliție Rurală Hârtiești, care au identificat persoanele implicate. Din verificări, s-a stabilit că un bărbat de 45 de ani s-ar fi încuiat în dormitor cu o minoră de 16 ani, fără a o agresa și fără a-și motiva gestul. Cei în cauză ar fi realizat deplasarea cu autoturismul condus de fiica bărbatului, de 19 ani, cea din urmă corespondând prin mesaje cu minora, și apelând la SNUAU 112 ca urmare a solicitării acesteia. În urma cercetărilor, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.
În ziua de 04 septembrie, după administrarea probatoriului în dosarul penal
aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă
Judecătoria Câmpulung, bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.
În ziua de 05 septembrie, bărbatul a fost prezentat de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung l-au prezentat pe cel în cauză în fața instanței competente, iar Judecătoria Câmpulung a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile” potrivit IPJ Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.