prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscop 10 martie. Racii atrag invidia colegilor, Balanţa ia o decizie importantă în relaţia de cuplu

Contextul astral vă oferă astăzi forța, dorința de afirmare şi posibilităţi de a începe proiecte personale noi lucru care atrage invidia celorlalţi. Veţi nevoiţi să călătoriţi foarte mult, fapt care duce la apariţia reproşurilor din partea familiei că acordaţi prea multă atenţie carierei.
Berbec
Vă faceți remarcat în societate şi colaborați foarte bine cu cei din jur. Dorința de afirmare şi voința puternică vă ajută să demarați o afacere profitabilă, pe termen lung.
Taur
Începeți ziua plin de inspirație. Vi se recomandă să o folosiți pe plan profesional şi în afaceri. Relațiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faceți reproșuri nejustificate persoanei iubite. După-amiază, vă vizitează un prieten care vă cere un împrumut. Dacă puteți, ajutați-l!
Gemeni
Dimineața sunteți irascibil şi s-ar putea să vă purtați nedelicat cu persoana iubită. Este indicat să vă controlați, pentru că riscați să provocați o ceartă. Folosiţi-vă potențialul intelectual, care este la cote maxime astăzi!
Rac
Entuziasmul pe care îl arătați la serviciu vă poate atrage invidia unui coleg. S-ar putea să aveți discuții cu partenerul de viaţă, pentru că acordați prea multă atenție carierei. Clarificați cu calm toate neînțelegerile!
Leu
Din dorința de a obține venituri suplimentare, riscați să neglijați relațiile sentimentale şi să vă certați cu partenerul de viaţă. Sunteţi sfătuiţi să vă gândiți bine înainte de a lua o hotărâre importantă. Încercați să găsiți o cale de mijloc între sentimente şi bani! Seara sunteți invitat la rude, unde reuşiţi să vă relaxaţi.
Fecioara
Este posibil să plecați într-o călătorie neprevăzută, în interes personal. Nu ezitaţi să o faceţi! S-ar putea să aflați lucruri care vă vor folosi în afaceri. Profitați de acest moment favorabil! Puteți avea succes atât pe plan social cât şi material.

Citeste şi:Termopane și nepăsare! Casa din Pitești în care s-a semnat capitularea Bucureștiului – pe cale de dispariție!

Balanţa
Sunt șanse să se producă evenimente neașteptate, care marchează schimbări favorabile în viața dumneavoastră. Dorința de afirmare şi activitatea intelectuală intensă vă conduc spre succes, atât în societate cât şi la serviciu. Spre seară, luați o hotărâre importantă într-o problemă de cuplu. Este recomandabil să vă ascultați intuiția.
Scorpion
Aveți șanse să obțineți rezultate deosebite cu prilejul unei călătorii de afaceri. Sunteţi sfătuiţi să evitați discuțiile aprinse. După-amiază reușiți să faceți rost de bani pentru a continua o lucrare în casă, începută mai demult. Evitaţi speculaţiile!
Săgetător
Este posibil să aveți probleme în relațiile sentimentale şi pe plan financiar. Este bine să vă păstrați calmul şi să nu vă grăbiți în luarea deciziilor. Vă puteți baza pe sfaturile prietenilor apropiați.
Capricorn
Dimineața survin schimbări neprevăzute, care vă dau peste cap toate planurile. S-ar putea să aflați că trebuie să plecați într-o delegație, spre nemulțumirea partenerului de viaţă. Ar fi bine să vă păstrați calmul şi să evitați o ceartă, pentru că s-ar putea să se termine rău.
Vărsător
Începeți ziua cu entuziasm şi multă ambiție. Sunteţi sfătuiţi să nu vă contraziceţi cu ceilalţi. După-amiază aveți succes în societate şi colaborați foarte bine cu persoanele mai tinere. Nu faceți nicio promisiune dacă nu sunteți sigur că vă puteți ţine de cuvânt!
Peşti
S-ar putea ca un prieten să vă reproșeze că nu vă plătiți datoriile la timp. Cel mai bine ar fi să vă păstrați calmul şi să vă stabiliți clar prioritățile. Nu refuzați ajutorul unei rude mai în vârstă!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs