prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscop 2 martie. Gemenii îşi rezolvă problemele financiare

Este momentul să vă puneți în valoare talentele pentru a vă rezolva problemele financiare  şi aveți ocazia să trăiţi la intensitate mai mare viața sentimentală.
Berbec
S-ar putea să aveți parte de o zi dificilă, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă şi acasă. Aveți idei originale şi valoroase, care vă sunt de mare ajutor pe plan profesional. În privința relațiilor parteneriale, se recomandă să dați dovadă de diplomație.
Taur
Veți ocazia să faceți schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relațiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. În partea a doua a zilei, intrați în legătură cu persoane importante. Evitați speculațiile de orice fel şi țineți cont de sfaturile partenerului de viață.
Gemeni
Puteți investi cu încredere în afaceri, pentru că parcurgeți o perioadă favorabilă, în care faceți alegeri inspirate. Puteți rezolva probleme financiare foarte dificile. În partea a doua a zilei, vă simțiți excelent la o petrecere cu prietenii. Sunteţi sfătuiţi să fiţi ponderat.

CITEȘTE ȘI: IMAGINI HORROR PE ȘANTIERUL DRUMULUI EXPRES PITEȘTI – CRAIOVA! API: „NE AȘTEPTAM CA MOBILIZAREA SĂ FIE SLABĂ, DAR NICI CHIAR AȘA!”

Rac
După o perioadă de dezamăgiri pe plan sentimental şi în relațiile sociale, puteți spune că ghinionul s-a terminat pentru dumneavoastră. Pe plan profesional, acum aveți ocazia să vă afirmați la justa dumneavoastră valoare. Profitați de acest context favorabil, dar cu răbdare şi fără să forțați lucrurile.
Leu
Este o zi favorabilă negocierilor şi comunicării. În cursul dimineții sunteți nevoit să plecați într-o călătorie în interesul familiei. Cu toate că întâmpinați dificultăţi, reușiți să finalizați o lucrare importantă, în care aţi investit mult timp şi bani. Nu vă angajați în discuții în contradictoriu cu o rudă mai în vârstă.
Fecioara
Reușiți, în sfârșit, să rezolvați o problemă financiară. Este o zi favorabilă afacerilor şi aveți ocazia să finalizați lucrări începute cu mai mult timp în urmă. De asemenea, este un moment bun pentru a vă ocupa de problemele persoanelor mai în vârstă din familie. Aveţi grijă să vă respectați promisiunile!
Balanţa
În prima parte a zilei aveți contacte cu persoane importante, care contribuie la reușita unei afaceri. Munca depusă în ultima perioada începe să dea roade pe plan financiar şi duce şi la îmbunătăţirea relațiilor cu partenerii de afaceri. Acordaţi mai multă atenție membrilor mai tineri ai familiei.
Scorpion
Aveți ocazia să mergeți într-o excursie cu prietenii. Vi se recomandă să nu vă eschivați. Nu vă mai gândiți la cheltuielile pe care le presupune excursia! Meritați să vă relaxați şi aveţi nevoie de odihnă.
Săgetător
Aveți idei bune, care merită să fie puse în practică. Pentru a realiza ceea ce v-aţi propus trebuie să depuneți eforturi susținute şi să acceptați ajutorul prietenilor. Relațiile sentimentale sunt armonioase.
Capricorn
Aveți șanse să rezolvați o problemă sentimentală. Relațiile cu persoana iubită sunt excelente şi puteți să duceți la bun sfârșit tot ce v-aţi propus să faceți împreună. Este o zi prielnică proiectelor de viitor şi contactelor serioase cu persoane importante.
Vărsător
Aveți capacitatea de a vă adapta cu ușurință unor situații noi şi să luați rapid decizii inspirate. Vă puteți ocupa de probleme serioase de afaceri sau ale familiei. Acordați mai multă atenție partenerului de viaţă.
Peşti
Aveți ocazia să vă dovediți talentul şi creativitatea. Este bine să vă bazaţi pe intuiție.Petreceți după-amiaza alături de partenerul de viaţă şi de persoanele mai tinere din familie.
Nu faceți promisiuni pe care nu sunteți sigur că le veți putea respecta!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs