prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscop 20 martie. Zodiile de aer renunţă la relaţiile dăunătoare

Contextul astral de astăzi vă oferă dinamism şi deschidere sufletească spre noi orizonturi ale vieţii. Acum este momentul de a renunţa la balastul mental şi sufletesc acumulat de ceva vreme şi la relaţiile care nu vă mai avantajează.

Berbec

Capitolul amoros este răscolit, astfel că relația cu persoana iubită, dar şi relația cu copiii poate lua turnuri deosebite. Există posibilitatea reconfigurării acestor relații. De acum încolo se vor desfășura în alți termeni şi în alte condiții. Evitaţi implicarea într-o nouă relație amoroasă! După-amiază, relaxaţi-vă cu activitățile specifice unui hobby.

Taur

Este o zi în care preocupările dumneavoastră majore sunt legate de casă şi familie. Este nevoie să găsiţi un echilibru între latura profesională şi cea personală. Se finalizează o etapă importantă privitoare la locul de muncă, astfel că vă veţi putea ocupa mai mult de cei dragi.

Gemeni

Multe din ideile şi concepțiile dumneavoastră vizavi de semeni şi evenimentele vieții vor intra de astăzi într-un amplu proces de remodelare. Sunt momente favorabile pentru a renunţa la balastul mental şi sufletesc acumulat de ceva vreme. Lecturile ușoare, vizitarea târgurilor de sezon, dialogurile cu cei dragi vă vor relaxa.

Rac

Financiar sunteţi favorizat, în mod special dinspre locul de muncă. Este posibil să primiţi bani de pe urma eforturilor depuse la serviciu, cadouri şi favoruri din partea colegilor sau a celor dragi. Totuși o anumită formă de câștig  se va epuiza definitiv, fie că se vor schimba condițiile de muncă, fie că sunteţi nevoit să vă retrageţi dintr-o activitate.

Leu

Contextul astral de astăzi vă oferă dinamism şi deschidere sufletească spre noi orizonturi ale vieţii. Posibil să decideţi să vă debarasaţi de o relație partenerială sau de o colaborare care nu vă mai avantajează. Controlaţi-vă reacțiile şi ocupaţi-vă de treburi ușoare. Tratamentele gen spa şi plimbările în aer liber vă sunt de bun augur.

Fecioara

Astăzi sunteţi predispus la izolare şi meditații interioare. Sunt posibile revelații deosebite privitoare la domeniul profesional în care activaţi,  dar şi în privința sănătăţii. Fiţi prudent şi evitaţi stresul cauzat de gânduri haotice sau temeri mai mult sau mai puțin fondate! Aveţi nevoie de odihnă şi de compania celor dragi.

Balanța

Segmentul prietenilor şi al susţinătorilor din domeniul profesional se va reconfigura începând de astăzi, lucru favorizat de ultimele discuții şi evenimente petrecute cu aceste persoane. Posibil să vă desprindeţi de unele persoane care s-au dovedit înşelătoare. A vă orienta spre altele noi este o inițiativă bună, dar lăsaţi-o pentru zilele următoare.

Scorpion

Se pare că vă veţi decide să acordaţi mai multă atenție segmentului profesional de acum încolo. Cumva se finalizează o etapă importantă, mai ales în relațiile cu șefii şi autoritățile, fiind nevoie de prudenţă şi discernământ. Dialogurile şi sfaturile membrilor familiei sunt prețioase acum. Remodelaţi-vă conduita în plan socio-profesional.

Săgetător

Sunteţi animat de idei mărețe, de filozofii de viaţă noi, iar dorința de a vă rafina sufletul este la cote mari. Astfel este posibil să vă gândiţi la abordarea unui program de instruire personală pe termen lung sau într-un cadru organizat de specialiști. Relațiile cu anturajul apropiat se vor reconfigura definitiv, renunțând rapid la persoanele inoportune.

Capricorn

Se încheie o etapă importantă în plan financiar legată de banii şi bunurile administrate şi folosite în comun cu alţii. Sunt momente favorabile pentru achitarea unor datorii acumulate şi lămurirea chestiunilor financiare, fie cu instituțiile financiare, fie cu partenerul de viaţă, rudele şi colaboratorii. Prudență, deoarece există predispoziţie la cheltuieli majore!

Vărsător

Zi importantă pentru segmentul partenerial, deoarece se conturează un final de etapă. Încă din primele ore ale zilei vă veţi gândi pe îndelete, la partenerii şi colaborările care nu vă mai avantajează. Susțineţi-vă  punctele de vedere cu dovezi palpabile şi aveţi încredere în vocea dumneavoastră interioară. Spre seară vă prinde bine o discuție cu cineva de încredere.

Pești

Sănătatea este vulnerabilă şi tentația de a folosi terapii alopate este mare şi păguboasă. Contextul astral de astăzi, vă predispune la tensiuni mentale şi sufletești, mai ales că aveţi mult de lucru şi la serviciu. Ţineţi-vă firea, aveţi răbdare cu dumneavoastră, îngrijiţi-vă pe baza principiilor naturiste şi odihniţi-vă. Aveţi nevoie să vă schimbaţi filozofia de viaţă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs