prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscop 23 martie. Zodiile de apă sunt sfătuite să fie prudente

Sfârșitul acestei săptămâni folosiţi-l pentru odihnă, relaxare, discuții amicale cu cei dragi şi de încredere. Dezbaterile contradictorii vă dăunează, de aceea evitaţi-le pe cât posibil.
Berbec
Vă preocupă îndatoririle cotidiene, dar şi cele profesionale au nevoie de aportul dumneavoastră substanțial la finalul acestei săptămâni. Fiţi prudent şi alegeţi cu grijă ce faceţi sau ce lucraţi, pentru că oboseala își va spune cuvântul. Aveţi nevoie de odihnă şi chiar de îngrijiri de specialitate pentru a îmbunătăți starea generală a organismului. Provocările celorlalți vă vor pune pe gânduri.
Taur
Activitățile desfășurate împreună cu cei drag sau prietenii sunt cele mai potrivite în acest weekend. Cu toate că este posibil să întâmpinați multă rezistenţă din partea lor, deoarece îşi doresc cu totul altceva decât ceea ce propuneţi dumneavoastră, aveţi șanse să-i înduplecați până la urmă şi să vă accepte propunerile. Însă ţineţi cont şi de ale lor. Evitaţi excesele și cheltuielile nefondate!
Gemeni
Treburile gospodăreşti reprezintă o prioritate la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe motivul că vreţi să fie făcute lucrurile într-un anume fel, iar ceilalți vor cu totul altfel. Ar fi bine să ţineţi cont şi de sfaturile celor dragi, mai ales dacă locuiţi cu ei în aceeași casă. Duminică este rost de distracții.

Citeşte şi:Alertă de faliment! Sute de mii de polițe RCA în pericol de anulare!

Rac
Dialogurile cu ceilalți sunt frecvente la finalul acestei săptămâni, lucru care vă poate obosi mult. Aflaţi multe informații deosebite atât despre persoanele din anturajul apropiat, cât şi despre modul în care vă puteţi îmbunătăți stilul de viaţă şi sănătatea. Fiţi prudent şi selectaţi totul, pentru că sunt şi aspecte care nu vă privesc.
Leu
Sâmbătă se întrezăresc cumpărături pentru nevoile personale, dar vă puteţi orienta şi spre a face cadouri unor prieteni apropiați. Nemulțumirile legate de bugetul disponibil sunt mari, însă dacă reuşiţi să vă concentraţi numai pe cheltuielile prioritare vă veţi descurca foarte bine. Provocarea perioadei constă în a vă reformula concepțiile şi atitudinea faţă de bani şi implicațiile lor.
Fecioara
Emotivitatea este accentuată şi este ceva mai dificil să vă implicaţi în prea multe activităţi. Ordonaţi-vă programul de la finele acestei săptămâni, astfel încât să vă ocupaţi numai de treburi ușoare şi să vorbiţi sau să vă întâlniți numai cu oameni dragi şi armonioși. Se pare că situația din segmentul profesional vă oferă multă bătaie de cap.
Balanța
Sfârșitul acestei săptămâni folosiţi-l pentru odihnă, relaxare, discuții amicale cu cei dragi şi de încredere. Sănătatea este vulnerabilă şi este posibil să se evidențieze afecțiuni ale capului şi la extremitățile picioarelor. Dezbaterile contradictorii vă dăunează, de aceea evitaţi-le pe cât posibil. Sunt momente prielnice pentru a vă revizui filozofia de viaţă şi pentru a vă rescrie unele planuri profesionale.
Scorpion
A vă întâlni sau a discuta cu prietenii la finalul acestei săptămâni este o idee bună, numai cu condiţia să vă păstrați calmul. Unii vă vor solicita prea mult pentru problemele lor, iar alții vă vor iscodi din dorinţa bine mascată de a vă afla planurile şi intențiile de viitor. Fiţi echidistant faţă de toată lumea şi vorbiţi strictul necesar.
Săgetător
Se pare că veţi fi înconjurat de multă lume la sfârșitul acestei săptămâni. Pe de o parte, membrii familiei, rudele vă vor solicita destul de mult pentru a le ajuta în rezolvarea problemelor personale. Însă pe de altă parte, dinspre segmentul profesional pot apărea provocări importante, de genul reuniuni cu parteneri profesionali la care veţi fi invitat cu fast.
Capricorn
Sunteţi foarte dependent de ceilalţi la finalul acestei săptămâni. Datorită mentalităților diferite pot apărea discuții aprinse pe teme profesionale, dar şi în plan familial există dezbateri serioase pe teme de sănătate. Fiţi prudent şi nu vă lăsaţi complet pe mâna altora, dar nici nu folosiţi extrema cealaltă de a nu asculta chiar pe nimeni.
Vărsător
În acest weekend ar fi bine să vă gândiţi serios la bugetul comun cu partenerul de viaţă, cu neamurile sau cu partenerii profesionali. Pentru că veniturile proprii sunt râvnite de ceilalți şi astfel se bazează mai mult pe dumneavoastră pentru a plăti şi cheltuielile lor, evitaţi să le spuneţi de câţi banii dispuneţi în realitate.
Pești
Partenerul de viaţă sau colaboratorii vă vor propune la sfârșitul acestei săptămâni diverse activităţi mai mult sau mai puțin plăcute. Susțineţi-vă punctele de vedere şi implicaţi-vă numai în chestiuni care au un folos real pentru dumneavoastră. Cel mai bine se pare că vă este acasă, în mediul familial cunoscut. Este bine să acceptaţi invitațiile de a ieși în lume.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs