prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscop 26 februarie. Zodiile de foc fac impresie bună la serviciu

O zi excelentă pentru colaborări, schimburi de idei şi dialoguri cu persoane din străinătate. Unii dintre dumneavoastră trebuie să acorde totuşi atenţie finanţelor personale şi stării de sănătate.
Berbec
Sunteţi preocupat cu treburile de rutină ale casei, dar şi dacă mergeţi la serviciu ai multe şi mărunte de făcut. Aveţi spor şi succes în tot ce v-aţi propus să faceţi astăzi, dar nu exageraţi cu eforturile. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să vă odihniţi din când în când. Demersurile medicale reprezintă o altă temă de luat în calcul. Adoptaţi o dietă, plimbaţi-vă în aer liber şi dormiţi suficient.
Taur
Este rost de distracții alături de persoana iubită şi de copii. Chiar dacă apar şi neplăceri din cauza mofturilor şi capriciilor, tot rămâne loc de bucurie şi amuzament. Totuşi este bine să vă controlaţi tendința de a fi numai dvs. în centrul atenţiei, deoarece asta i-ar putea deranja serios pe cei dragi. Preţ de câteva momente treceţi în spatele scenei şi priviţi la reprezentațiile altora.
Gemeni
În plan domestic puteţi desfășura treburi diverse care-ţi așteptau rândul de ceva vreme. Aveţi susținerea membrilor familiei, ba pot apărea şi unele rude din străinătate care să vă ţină isonul. Acceptaţi ajutorul celorlalți, pentru că astfel totul se va face mai repede şi va fi amuzant. Organizaţi o masă festiva, de sezon şi invitaţi pe cei dragi să se bucure de ea.
Rac
Este o zi care favorizează comunicarea şi schimbul de informații cu persoane din varii domenii de activitate. Lăsaţi-i şi pe alţii să-şi expună ideile sau păsurile. Aţi putea oferi sfaturi folositoare celor care sincer vin spre dumneavoastră şi au nevoie de ele. Evitaţi să povestiţi despre realizările personale şi profesionale, pentru că unii vă vor judeca eronat.
Leu
Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilităţi noi, de anvergură, dar care totodată promit şi venituri pe măsură. Astfel apare tentația de a trasa planuri financiare sau de a cheltui în avans sume de care încă nu dispuneţi. Rezumaţi-vă la a folosi strict cât aveţi nevoie în planul material! La momentul potrivit veţi avea ocazia să cheltuiţii şi pe mofturile şi capriciile dumneavoastră.
Fecioara
Iată o zi în care vă puteţi ocupa numai propria persoană şi de dorinţele dumneavoastră. Mergeţi la o ședință de masaj, la un tratament de întreținere corporală sau hoinăriţi prin locurile preferate alături de cineva drag. Chiar dacă îndatoririle domestice sau profesionale au nevoie de aportul dumneavoastră, alcătuindu-vă un program adecvat vă veţi bucura de toate şi le veţi rezolva la timp. Îngrijiţi-vă sănătatea!
Balanța
Sunt momente bune pentru a face un bilanț al situațiilor şi relațiilor în care sunteţi implicat. Cu siguranță aveţi împliniri, dar sunt şi planuri care s-au realizat parțial sau deloc. Aveţi încredere că cele nerealizate se vor îndeplini la momentul potrivit într-un fel mult mai bun decât aţi preconizat. Odihniți-vă şi bucuraţi-vă de tot ce vă înconjoară.
Scorpion
Sfaturile prietenilor sunt bine venite astăzi, fie pentru situații personale, fie pentru cele din sfera profesională. Totuși există şanse să cheltuiţi ceva bani pentru oamenii pe care-i întâlniți. De aceea ar fi bine sa fiţi prudent şi să nu vă avântaţi cu ușurință în vreo conversaţie care vă vulnerabilizează. Spre seara, bucuraţi-vă de liniștea şi confortul casei alături de cei dragi.
Săgetător
Mulți își îndreaptă privirile cu interes şi admirație spre dumneavoastră. Este posibil să participaţi la reuniuni oficiale la serviciu. Dar şi acasă, alături de membrii familiei şi rude se poate ivi o întâlnire importantă. Emanaţi mult farmec, însă cumva ceva din atitudinea dumneavoastră respinge ideile şi propunerile celorlalţi. Controlaţi-vă reacțiile şi fiţi deschis la cooperare şi schimb de opinii!
Capricorn
Excelentă zi pentru demersuri spirituale, învăţare, schimb de idei, dialoguri cu persoanele aflate în străinătate. De asemenea poate apărea şansa de a călători peste mări şi ţări, în cazul în care aţi plănuit aşa ceva mai demult. Singurele piedici se datorează bugetului disponibil pentru cheltuielile survenite astăzi. Aveţi încredere ca te vei descurca onorabil cu toate!
Vărsător
Ziua este favorabilă verificării bugetului şi achitării datoriilor. Indiferent la cine aveţi restanţe de plătit ar fi bine sa vă mobilizaţi şi să le rezolvaţi. Pot apărea cheltuieli neașteptate pentru rude, partenerul de viaţă sau colaboratorii profesionali. Selectaţi prioritățile şi trasaţi un plan financiar pentru cel puţin patru săptămâni de acum încolo.
Pești
Relaționarea cu ceilalți vă poate crea niscai probleme, însă sunt pasagere. Este bine să luaţi aminte la spusele şi acțiunile celorlalți, pentru că aveţi multe lucruri interesante şi utile de învățat de la şi prin aceștia. Colaborările profesionale sunt incerte, din cauza jocurilor de culise existente. Fiţi prudent si discret în relațiile profesionale, chiar dacă este vorba de distracții comune.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs