prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscop 26 martie. Vărsătorii sunt hotărâţi să facă mari schimbări în viaţa lor

În plan profesional se conturează situații care necesită atenție, efort prelungit şi decizii rapide. Există puncte slabe, pe care le veţi depista uşor şi pentru care aveţi șanse de a găsi soluții de îmbunătăţire.
Berbec
Relațiile cu ceilalți sunt animate şi foarte uşor puteți ajunge la discuții aprinse. Emotivitatea şi subiectivismul sunt accentuate, aşa încât evitaţi dialogurile importante. În special în plan profesional se conturează situații care necesită atenție, efort prelungit şi decizii rapide. Ar fi bine să vă revizuiţi colaborările în care sunteţi implicat şi să renunţaţi la cele care vă aduc prea puține beneficii.
Taur
Sunteţi foarte implicat în activitățile profesionale, existând riscul să faceţi mai mult decât trebuie şi să gafaţi serios. Fiţi prudent şi rezumaţi-vă numai la îndatoririle dumneavoastră. Colegii se pot supăra şi chiar vă pot reproșa destul de zgomotos faptul că vă depăşiţi atribuțiile. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine să vă îngrijiți mai mult.
Gemeni
Relațiile sentimentale căpătă o nouă coloratură. Faceţi mari eforturi de a vă apropia mai mult de copii dumneavoastră. Dorința de a vă îndeplini rolul de părinte este mare, iar perioada pe care o traversăm vă va evidenția această calitate. Vi se va răspunde pe măsura afecțiunii pe care o oferiţi. Oferiţi mult, primiţi mult, oferiţi puțin, primiţi puțin.
Rac
Sufletul dumneavoastră are nevoie de compania membrilor familiei, de vizitarea locurilor natale şi de fotografiile vechi. Printre activitățile prioritare ale zilei, rezervaţi-vă momente pentru cei dragi sau pentru a plănui vizite la rude şi în locuri de care vă leagă de amintiri plăcute. Gama de emoții parcursă astăzi vă obosește şi vă sensibilizează mentalul, de aceea fiţi prudent şi controlaţi-vă stările.

Citeşte şi:Campanie de ecologizare la Mioveni. Sunt așteptați voluntari de toatre vârstele!

Leu
Emoțiile sunt accentuate, astfel că este dificil să ţineţi pasul într-o conversație sau să fiţi realist vizavi de situațiile în care sunteţi implicat. Gândurile vă sunt atrase de subiecte ezoterice, de însemnătatea lucrurilor dincolo de aparenţe. Unii cunoscuți vor dori să le oferiţi sfaturi sau să le povestiţi noile dumneavoastră intenții. Vorbiţi strictul necesar!
Fecioara
Se pare că vă preocupă variante noi de câștig din activitatea profesională. Este o perioadă în care s-ar putea să primiţi oferte de colaborare, de pe urma cărora aţi avea mult de câștigat cel puțin un an de zile de acum încolo. Totul este să aveţi răbdare ca lucrurile să-şi urmeze cursul firesc şi să nu vă grăbiți în luarea deciziilor.
Balanța
Este o zi în care aveţi multă energie şi dorința de a rezolva cât mai multe treburi. Alcătuiţi-vă un plan de priorități şi urmaţi-l întocmai. Mulți se vor oferi să vă ajute şi bine ar fi să acceptaţi cu inima deschisă. Neplăceri pot apărea din partea persoanei iubite sau a copiilor. Aceștia vor ceva mai multă atenție din partea dumneavoastră.
Scorpion
Sunt momente favorabile pentru a desfășura activităţi departe de ochii celorlalți. Rezervaţi-vă momente de răgaz şi gândiţi-vă pe îndelete la planurile dumneavoastră personale şi profesionale. Există puncte slabe, pe care le veţi depista uşor şi pentru care aveţi șanse de a găsi soluții de îmbunătăţire. Cineva din anturajul profesional vă va oferi sfaturi şi idei bune în acest sens.
Săgetător
Relațiile cu prietenii sunt provocatoare. Este rost de ieșiri în oraș, de întâlniri-surpriză şi de conversații de bună calitate. Chiar este posibil să legaţi relații noi sau să reluaţi legătura cu persoane cunoscute demult, dar de care nu mai ştiaţi nimic în ultima vreme. Evitaţi să deveniţi prea critic sau să respingeţi autoritatea altora.
Capricorn
În plan profesional se pare că sunteţi bine susținut de către şefi şi chiar de unii colegi. Unii vă vor lăuda, vă vor aprecia meritele şi eforturile depuse în câmpul muncii, în schimb alții vă vor căuta nod în papură. Fiţi prudent cu toată lumea, pentru că sunt multe măşti şi minciuni în preajma dumneavoastră.
Vărsător
Sunteţi hotărât să vă schimbaţi filozofia de viaţă şi să abordaţi relațiile şi evenimentele vieţii de pe cu totul alte baze. În întâmpinarea acestora s-ar putea să vă orientaţi spre a urma un program de instruire personală, profesională sau diverse cursuri de formare cu oameni erudiţi. Călătoriile pe distanţe lungi sau în străinătate sunt alte variante de îmbogăţire educativă.
Peşti
Segmentul financiar comun cu alții este preocuparea majoră a zilei. Sunt momente bune pentru a achita facturi, taxe sau alte tipuri de datorii. Relațiile cu instituțiile financiare au şanse deosebite de dezvoltare. În funcție de nevoi şi de situația în care vă aflaţi luaţi legătura cu specialiștii financiari. Informaţi-vă din surse verificate!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs