prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscop 5 martie. Peştii pot declanşa conflicte prin atitudinea sa

Astăzi se anunţă o zi conflictuală în ceea ce priveşte comunicarea cu rudele apropiate dar şi cu colegii de muncă, este recomandat să reflectaţi înainte de a vorbi ca să nu regretaţi după aceea. Feriţi-vă de oamenii ascunşi care-şi urmăresc doar propriile interese!
Berbec
Sunteţi foarte solicitat de către șefi, dar şi de colegii de munca. Fiţi prudent, pentru că, în aparență, toți sunt amabili cu dumneavoastră, vă ridică în slăvi, dar în umbră își urmăresc numai interesele lor. Chiar există risc de conflicte majore la locul de muncă, care foarte curând vor ieşi la iveală. Fiţi prudent, îndepliniți-vă corect şi la timp sarcinile profesionale.
Taur
Este o zi în care disputele filozofice sunt frecvente. Că este vorba despre segmentul profesional sau despre dispute cu persoanele din anturajul personal, alegeţi-vă cu grijă vorbele şi lăsaţi-i şi pe ceilalți să-şi spună părerile. Pe de altă parte, sunt momente excelente pentru a plănui o călătorie.
Gemeni
Dinspre segmentul profesional s-ar putea să primiţi bani, bunuri sau favoruri, chiar în mod neașteptat. Cheltuielile comune cu alții sunt o temă importantă a zilei, aşa încât, mai întâi stabiliţi-vă prioritățile financiare. Poate fi vorba despre achitarea unor facturi, a unor datorii sau poate va trebui să luaţi legătura cu instituții financiare din varii motive.
Rac
Relațiile parteneriale sunt tensionate şi de la simple şi banale formule de salut se poate ajunge la conflicte în toată regula. Este vorba mai ales despre mentalităţi diferite între dumneavoastră şi ceilalți, dar şi despre faptul că una se gândeşte, alta se spune şi cu totul altceva se înțelege. Evitaţi discuțiile contradictorii şi emiterea unor judecăți pripite.
Leu
Sănătatea este vulnerabilă şi ar fi bine să vă îngrijiți ceva mai mult. Tentația de a vă ocupa de cât mai multe treburi deodată este păguboasă. Cereţi ajutorul celorlalți pentru a rezolva prioritățile. Pe cât posibil evitaţi consultațiile, analizele medicale şi intervențiile chirurgicale, deoarece există un risc crescut de erori. După-amiază, retrageţi-vă în liniștea casei şi comunicaţi cu cei dragi.
Fecioara
Datorită faptului că sunteţi foarte implicat în chestiuni personale, cei dragi se pot supăra serios, pentru că îi neglijaţi mult în ultima vreme. Surprizele se pot ţine lanț în segmentul amoros, de aceea fiţi prudent şi ţineţi cont de persoanele în care aţi investit sentimente profunde. Lăsaţi grijile deoparte şi petreceţi alături de familie.
Balanța
Se recomandă prudenţă în relațiile cu membrii familiei, în special cu mama şi cu rudele pe linie maternă. Sunt posibile discuții aprinse pe teme patrimoniale, dar şi pe seama faptului că sunteţi implicat mai mult în segmentul profesional şi astfel aţi lăsat de izbeliște îndatoririle gospodărești. Este bine să ţineţi cont de sfaturile membrilor familiei.

Scorpion
Foarte ușor vă puteţi lua la harță cu persoanele din anturajul apropiat. Gândiți mult mai rapid decât puteţi vorbi şi astfel ceilalți se înțeleg greu cu dumneavoastră. Alegeţi-vă cuvintele cu grijă, fiţi prudent cu informațiile pe care vreţi să le spuneţi şi feriţi-vă de a da sfaturi. Aveţi idei minunate, originale, însă bine ar fi să le notaţi într-un jurnal.
Săgetător
Nemulțumirile legate de bani, mai ales de veniturile pe care le obţineţi de pe urma muncii dumneavoastră într-un loc de muncă vor atinge astăzi cote mari. Probabil ca membrii familiei sau cheltuielile neprevăzute necesare casei vă vor destabiliza bugetul şi astfel şi starea de spirit. Detaşaţi-vă, aveţi răbdare şi selectaţi-vă atent prioritățile.
Capricorn
Este o zi minunată pentru a vă reorganiza programul cotidian. Posibil să reveniţi asupra unor decizii din segmentul profesional sau din cel personal. Spre exemplu să vă răzgândiți asupra unor călătorii, să vă reformulaţi părerile despre prieteni şi rude apropiate sau să vă gândiți mai bine la abordarea unor programe de instruire personală şi profesională.
Vărsător
La prima vedere sunteţi retras, discret şi cu greu relaționați cu ceilalți. Se pot accentua afecțiunile cardiovasculare. Dozaţi-vă eforturile şi feriţi-vă de dispute. Meditând în umbră la evenimentele în care sunteţi implicat aţi putea avea revelații deosebite legate atât despre oamenii apropiați, cât şi despre veniturile dumneavoastră din munca desfășurată într-un colectiv profesional.
Pești
Sunt posibile surprize din partea prietenilor sau a persoanelor care vă susțin în domeniul profesional în care activaţi. Cu puțin efort şi bunăvoinţa puteţi gestiona onorabil orice situație ivită. Gâlceava porneşte de la dumneavoastră, de la felul dumneavoastră de a relaționa cu ceilalți şi mai ales de la felul în care vorbiţi. Foarte ușor îi puteţi deranja pe alții.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs