prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscop 6 martie. Gemenii trec printr-o deziluzie sentimentală

Este cel mai bun moment pentru autoanaliză şi planuri de viitor, mai ales în ceea ce privește viaţa sentimentală. De asemenea, este un bun prilej pentru a face schimbări importante, poate chiar radicale în viaţa dumneavoastră. Prietenii şi familia vă acordă ajutorul lor necondiţionat.
Berbec
Dimineața s-ar putea să vă loviţi de mici probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizați. Veţi avea mai mult noroc după-amiază. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptați, vă veți îmbunătăți situația financiară. S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproșeze că nu acordați destulă atenție familiei.
Taur
Aveți succes pe plan sentimental şi în societate. După-amiază primiți veşti bune, care vă determină să vă schimbați programul. Este o zi bună pentru planuri de viitor în legătură cu o afacere. Sunteţi sfătuiţi să vă bazaţi pe intuiţie!
Gemeni
Relațiile cu prietenii au de suferit din cauza principiilor pe care le susțineți cu încăpățânare. Fiţi mai flexibili şi întrebaţi-vă dacă nu cumva cei din jur au dreptate! Prietenii vă ajută să treceți mai uşor peste o deziluzie sentimentală.
Rac
Dimineața faceți planuri de vacanţă împreună cu persoana iubită. Sunteți binedispus, pentru că vă simțiți înconjurat de prieteni adevărați. Este indicat să țineți cont de sfaturile unei persoane cu experiență, în special dacă aveți de luat decizii importante.
Leu
S-ar putea să aveți dificultăţi pe plan sentimental şi să fiţi nevoit să luați o decizie importantă. Astăzi puteți să vă faceți proiecte de viitor şi să vă folosiți cunoștințele teoretice. Munca depusă îşi va arăta rezultatele în scurt timp şi veți câștiga bani frumoși. Însă, evitați speculațiile financiare!
Fecioara
Traversați o perioadă favorabilă, în care aveți posibilitatea să vă asumați noi responsabilităţi sau să începeți o activitate extraprofesională. Puteți avea succes în activitățile intelectuale şi sociale, ajutat fiind de farmecul personal şi de ingeniozitatea de care dați dovadă. Sunteţi sfătuiţi să profitați, dar fără să forțați lucrurile. Spre seară, primiți o veste neplăcută de la un prieten, în legătură cu un plan comun.

Balanţa
Puteți să vă faceți planuri în legătură cu pornirea unei afaceri. Prietenii şi partenerul de viaţă vă susțin şi vă ajută cu sfaturi utile. După-amiază s-ar putea să aveți o dispută cu un membru al familiei. Calmaţi-vă, pentru că în scurt timp totul revine la normal. Este recomandabil să nu neglijați problemele cu care se confruntă membrii familiei şi să vă faceți timp să-i ascultați.
Scorpion
Dimineața sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, iar după-amiază aveți ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Prin urmare, este mai bine să nu vă faceți un plan strict pentru astăzi şi să vă bazaţi mai mult pe intuiție!
Săgetător
Aveţi mult de alergat pentru niște acte, probabil în legătură cu o moștenire sau un câștig neașteptat. Vi se recomandă să aveţi răbdare. Spre seară vă pregătiți să plecați într-o călătorie împreună cu partenerul de viaţă. Este un moment favorabil planurilor de viitor, care se pot concretiza în scurt timp.
Capricorn
Puteți să vă faceți planuri în legătură cu o afacere rentabilă, care vă va îmbunătăți radical situația financiara. Relațiile cu prietenii şi cu rudele sunt foarte bune. În partea a doua a zilei, primiți musafiri care vă fac o deosebită plăcere. Acordaţi o mai multă atenţie persoanelor mai în vârstă.
Vărsător
Intuiția este la cote maxime şi vă ajută să faceți schimbări importante în plan social. Pentru aceasta, însă, sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte împreună cu un prieten. Sunteţi sfătuiţi să profitați de acest moment favorabil. Rezultatele muncii de acum se vor vedea în curând. Nu neglijați odihna!
Peşti
Aveţi șansa să găsiți un serviciu mai bine plătit sau să fiţi promovat. Veţi avea responsabilităţi mai mari, dar şi câștigurile vor fi pe măsură. Totuşi este bine să vă consultați cu partenerul de viaţă. Țineți cont şi de sfaturile unei persoane cu experienţă din familie!

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs