Horoscop. Află ce îți rezervă astrele la început de săptămână!

BERBEC

Profesional, ai dori să-ţi discuţi problemele de serviciu cu cineva de încredere. Ai niște bănuieli, intuiția îți spune că treburile, acolo unde muncești, nu sunt pe direcția cea mai bună. În același timp poți să cauți altceva, dacă ești policalificat, schimbi locul, schimbi norocul.

TAUR

Nu aştepta foarte mult, mai ales de la cei cu care te întâlneşti în această zi. Nu promite, la rândul tău, nimic, nimănui! O informaţie te avantajează, dar verifică, fii prudent, nu te repezi, nu ești la coridă! Afacerile sunt o treabă delicată, de ceasornicărie elvețiană, fii atent la nuanțe.

GEMENI

Utilizează orele de lumină pentru treburile cotidiene. Ia deciziile care se impun încă de dimineaţă. Nu uita că timpul este în zilele de azi lucrul cel mai scump şi marfa cea mai rară. Astăzi nu este necesar să cumperi lucruri care nu îți trebuie!

RAC

La serviciu este o zi plată, monotonă, care nu îți îmbunătățește performanțele. Începutul săptămânii de lucru te găsești gata de distracție. O zi de  luni bună pentru cumpărături, vizite, scurte ieşiri la plimbare în oraş, sau la spectacol pe net, după program. Nu o să le faci tu pe toate, dar poţi alege ce-ţi place, este o zi plăcută!

LEU

Munca ta este o problemă de atenție și de relații umane. Fie că ești pilot, sau preot, astăzi trebuie să fii mai atent, decât de obicei. Atenția aduce profesionalismul și competența, cu ea. Eşti supus la două influenţe importante şi opuse. Zâmbeşte şi nu da replica imediat, fii calm, optimist! Nu promite nimănui, nimic, ești în pierdere de resurse.

FECIOARĂ

Nimic nu se compară cu o victorie profesională, fie că ai câștigat o licitație, fie că ai încheiat un contract avantajos, fie că ai investit câștigător la bursă. O zi favorabilă, în special, pentru marea majoritate, la cumpărături. Ocupă-te de programul tau obişnuit, seara ieși în oraș, respectă regulile dictaturii şi stelele spun ca totul este bine!

Distribuie prietenilor

BALANŢĂ

Atenție mare la trafic, dacă conduci mașina, motorul sau o bicicletă. Și mai mare atenție, dacă mergi pe jos! Astăzi nu scoate bani din buzunar decât pentru alimente și acelea cu o listă clară și bine întocmită.Trebuie să-ţi rezervi mai mult timp pentru familie.

SCORPION

Realizezi că ai avut timp suficient să reflectezi asupra celor întâmplate în ultimul timp şi în această zi poţi să acţionezi. Se întâmplă lucruri, care te avantajează pe termen lung. Nu rata momentul, ești în pragul unei realizări profesionale, de carieră, care îți deschide multe posibilități.

SĂGETĂTOR

La serviciu, ai câteva posibile momente vesele. Poate fi pe lângă bancuri, sau glume, un cățel, sau o pisicuță, adusă de un coleg. Zi de cumpărături săptămânale. O zi obişnuită, ca multe alte zile. Totuşi, ceva este schimbat, pentru că primeşti o veste, pe care, de fapt, nu o mai aşteptai!

CAPRICORN

Toate drumurile sunt deschise! Eşti privit favorabil în această zi. Nu te risipi, nu risca în afaceri și domenii ambiţioase, trebuie să înaintezi cu prudenţa şi seriozitatea caracteristice zodiei. Mercur și Jupiter îți indică că investițiile făcute astăzi pot să aibă rezultate bune. Nu răspunde la provocări, mai ales dacă vin din partea unei femei.

VĂRSĂTOR

Cineva, cumva, vrea să pierzi bani. Eu, dacă aș fi în locul tău, aș sta cu banii în buzunar, mai bine aș paria… pe ceva, măcar te și distrezi, vezi lumea. Nu rata momentul, ești în pragul unei realizări profesionale, de carieră, care îți deschide multe posibilități.

PEŞTI

Astăzi nu mai vorbi mult la mobil, încearcă să te concentrezi, ai câteva probleme importante și spinoase de rezolvat.Trebuie să te detaşezi de cotidian şi să te relazexi, să recuperezi energia consumată. Asta după program, la serviciu se declanşează o mică criză, ai uitat ceva – nici eu nu-mi amintesc ce!