Horoscop! Balanțele, atenție sporită la sănătate!

Berbec

Fiţi sinceri, înţelegători şi daţi dovadă de bunătate în faţa celor apropiaţi. Cineva special vă va face avansuri astăzi, într-un mod neaşteptat. Bucuraţi-vă de atenţia primită, s-ar putea ca o simplă întâlnire să se transforme la un momentdat într-o frumoasă poveste de dragoste.

Taur

O prietenie poate începe să vă facă să vă simţiţi uşor neglijaţi. Aveţi senzaţia că oferiţi mai mult suport, mai multă atenţie decât primiţi înapoi? Dacă vi se pare că această persoană apropiată dă dovadă de egoism încercaţi să purtaţi o discuţie deschisă, sinceră despre lucrurile care vă supără.

Gemeni

Aveţi şansa de a avansa din punct de vedere profesional, mai ales dacă în ultima vreme aţi dat dovadă de profesionalism şi dedicare. Nu epataţi, continuaţi să fiţi sinceri, politicoşi şi modeşti, altfel imaginea voastră se poate altera şi categoric nu v-aţi dori acest lucru.

Rac

Un coleg nou va avea nevoie de ajutorul vostru din cauza lipsei de experienţă. Fiţi blânzi şi răbdători, oferiţi explicaţiile necesare fără să vă supăraţi dacă această persoană nu înţelege totul de la bun început. Aduceţi-vă aminte că, la un momentdat, aţi fost şi voi în aceeaşi ipostază.

Leu

Astăzi nu este o zi bună pentru cheltuieli. Recomandat ar fi să plecați la cumpărături cu o listă pregătită de acasă. Urmează o perioadă dificilă din punct de vedere financiar. Apar tensiuni și în relație. Învățați să vă ascultați partenerul de viață, să-I acordați atenție și să-i arătați că îi sunteți alături necondiționat.

Fecioară

O zi cu vești bune pe toate planurile. Soarele a apărut pe strada voastră și învățați să profitați de tot ce are de oferit această perioadă. Încărcați-vă cu energie pozitivă. O persoană din cercul de prieteni s-ar putea să vă facă o mărturisire care v-ar putea schimba viața. Aveți grijă cum gestionați această situație, acționați cu mult tact și diplomație.

Distribuie prietenilor

Balanță

Balanțele trebuie să fie atente la sănătate, zilele astea. Ascultați sfaturile familiei și nu mai amânați controlul medical. Mai bine preveniți decât să tratați. La locul de muncă urmează o perioadă aglomerată, dar vă veți descurca cu brio. Eforturile voastre sunt observate de cine trebuie. Spre seară, partenerul de viață vă așteaptă cu o surpriză, poate este ceva ce vă doreați de foarte mul timp.

Scorpion

Vă faceți planuri de sărbători cu persoana iubită și descoperiți că sunteți pe aceeași lungime de undă. La locul de muncă, însă, trebuie să dați dovadă de multă răbdare și calm. O situație neprevăzută s-ar putea să vă dea programul peste cap, dar în cele din urmă veți găsi o soluție care să-i împace pe șefi. Strategia pe care o pregătiți acum vă va ajuta și pe viitor.

Săgetător

Ai încredere în tine și vei reuşi să ajungi acolo unde meriți. Dacă ești singur, ai șanse mari să-ți întâlnești jumătatea. Dacă ai o relație stabilă, pot să apară planuri serioase de viitor.

Capricorn

Înconjurat de prieteni, familie şi persoana iubită, vei fi în stare să treci peste orice obstacol. Nu uita însă că trebuie să fii fericit şi recunoscători pentru ceea ce ai. Seara, vei primi o veste legată de o moștenire.

Vărsător

Sfatul astrelor pentru Vărsători, în 12 noiembrie, este să petreacă mai mult timp cu familia. Încearcă să ai o zi în armonie atât la muncă, dar și acasă și nu uita să ai grijă de sănătate. De asemenea, s-ar putea să fii pus în fața unei situații neașteptate, astfel că horoscopul recomandă răbdare în această zi.

Pești

Este o zi bună din punct de vedere financiar. Ai şansa să câștigi o mare sumă de bani, iar dacă se întâmplă asta, nu te grăbi să o cheltuieşti. Mai ales că sărbătorile de iarnă se apropie și vei avea multe de cumpărat. Seara, vei primi o veste incredibilă de la o persoană cu care nu ai mai vorbit de mult timp.