Horoscop. Balanțele se simpt trădate

Berbec

Tendința celor născuți în zodia Berbec este de a se implica în foarte multe activități care, deși le vor face plăcere, îi pot epuiza. Nativii sunt concentrați fie pe studiu, fie pe încheierea, definitivarea unui proiect restant, fie pe curățenie și renovare.

Taur

Cei născuți în zodia au tendința de a exagera în dialog, de a face presupuneri despre cei din jur, de a fi conflictuali fără motiv. Nativii pot aduce acuze celor dragi pentru propriile lor frustrări și nemulțumiri.

Gemeni

Nu este exclus ca cei născuți în zodia Gemeni să primească vești din străinătate, de la persoane dragi aflate dincolo de granițele țării, sau să cunoască prin intermediul internetului o persoană de altă cultură cu care să lege o frumoasă relație, cel mai probabil, la distanță în prima etapă.

Rac

Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să acorde mai multă atenție odihnei, relaxării alături de cei dragi. Nativii simt nevoia să se detașeze de obligațiile sociale și se vor implica mai mult în activități gospodărești care le vor face plăcere, vor prefera intimitatea căminului.

Leu

Se întrevăd călătorii, deplasări pe distanțe scurte în timpul cărora cei născuți în zodia Leu vor avea, cel mai probabil, ocazia de a rezolva diferite chestiuni, programate sau nu. Socializarea va fi un atu astăzi și nativii vor face impresie bună în urma unui dialog.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să clarifice o situație de familie, posibil cu o persoană mai în vârstă. Nativii pot înlătura niște confuzii mai vechi. Unele Fecioare pot discuta despre regimul unei locuințe, unui imobil, moșteniri.

Distribuie prietenilor

Balanță

Este foarte posibil ca cei născuți în zodia Balanță să treacă prin momente tensionate cu cei din jur, indiferent că sunt prieteni sau membri ai familiei. Nativii se simt mințiți, trădați și pot avea tendința de a folosi atacul ca formă de apărare.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor da dovadă de foarte multă energie astăzi și este de preferat să o canalizeze în scopuri constructive și nicidecum pentru a intra în conflicte. Există riscul ca nativii să simtă nevoia de a face ce vor ei, cum vor ei, fără să le pese de ce vor ceilalți.

Săgetător

Este o zi favorabilă pentru socializare, iar cei născuți în zodia Săgetător au ocazia să facă o impresie foarte bună astăzi dacă-și folosesc entuziasmul caracteristic în dialogul cu cei din jur. Timpul petrecut cu prietenii va deveni important și nativii pot afla informații prețioase.

Capricorn

Este de preferat ca cei născuți în zodia Capricorn să-și folosească la maxim calitățile cu care au fost înzestrați, adică răbdarea și diplomația, pentru că prietenii, colegii, asociații s-ar putea să le întindă nervii la maxim și nativii să răbufnească într-un moment delicat.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător își manifestă din plin iubirea și-și demonstrează prin gesturi mărețe sentimentele față de persoana iubită. Cei singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul într-un mod special

Pești

Este o zi în care cei născuți în zodia Pești se dedică propriei persoane. Nativii simt nevoia să-și facă mici pofte, să petreacă timp cu ei înșiși și să-și asculte gândurile în confortul căminului. Către seară este posibil să aibă parte de invitați sau să plece într-o vizită la rude.