Horoscop. Fecioarele traversează o perioadă dificilă!

Berbec

Ai parte de cateva zile in care te bucuri de familie. Nici nu mai conteaza alte lucruri care te-au preocupat in ultima vreme.

Taur

Ti-a intrat o idee in minte, care te-ar putea ajuta pe plan profesional. Incepi niste cursuri ori schimbi directia spre o alta cariera.

Gemeni

Cineva iti trage clapa cu niste bani. Iti pare rau ca iti strica planurile si starea de spirit, dar ai destule economii la indemana.

Rac

Pregatisei niste schimbari in locuinta, dar oamenii care trebuiau sa te ajute nu isi mai fac aparitia. Decizi sa faci pe cont propriu.

Leu

Anumite persoane de la locul de munca isi dau arama pe fata. Banuiai ceva, asa ca nu te iau prin surprindere. Ramane insa dezamagirea.

Fecioară

Iti faci griji pentru niste prieteni care trec prin momente dificile. Chiar daca nu ii poti ajuta financiar, ii sprijini moral cat poti de mult.

Distribuie prietenilor

Balanță

Ai parte de o zi cu multa veselie. Discuti cu prietenii, pui tara la cale cu familia, asa ca timpul trece mai repede decat iti dai seama.

Scorpion

Primesti o veste buna care te ajuta in cariera. Primesti un post mai bun sau avansezi la locul de munca.

Săgetător

Pica niste bani frumosi fix cand aveai mai mare nevoie. Credinta ta te ajuta sa calculezi totul cu calm si asa gasesti mereu solutii.

Capricorn

Viata iti da o lectie in aceasta perioada. Pe viitor o sa iti calculezi mai bine deciziile.

Vărsător

O persoana de la care aveai pretentii te dezamageste. Solutia nu este insa sa te inchizi in tine si sa nu mai comunici.

Pești

Partenerul de viata incepe in sfarsit sa traga cu adevarat in aceeasi directie. Acum simti ca puteti evolua impreuna catre ceea ce va doriti.