prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Horoscopul 11 martie. Vărsătorii ar trebui să nu răspundă la provocări!

Contextul astral astăzi este favorabil relaţiilor profesionale şi comunicării, obţineţi informații şi procese ascunse dumneavoastră până acum şi care vă vor ajuta în dezvoltarea profesională şi personală.

Berbec

Faceţi planuri pentru cel puțin o lună de zile de acum încolo. Inspirația pare că vine dintr-o zonă necunoscută, însă veţi constata că sunt exact ideile, sugestiile de care aveaţi nevoie. Persoanele din anturajul apropiat vă pot veni în ajutor cu informații deosebite. Ar trebui să vă faceţi într-un jurnal secret în care să scrieţi tot ceea ce doriţi sa faceţi.

Taur

Este bine să fiţi discret şi să vă ocupaţi numai de treburi ușoare, de rutină. Provocările din segmentul profesional sunt majore şi, pe cât posibil, onoraţi-vă sarcinile de lucru, apelând chiar şi la ajutorul colegilor. Sănătatea este vulnerabilă, însă evitaţi consultațiile şi analizele medicale deoarece există riscul unor erori greu de ameliorat.

Gemeni

Este vremea relaționării cu prietenii, cu persoanele alături de care sunteţi implicat în proiecte profesionale sau plănuiţi să vă alăturaţi unora. Se pot pune bazele unor colaborări de lungă durată, care vor implica şi relații cu străinătatea. Luaţi aminte la cele discutate astăzi!

Rac

Astrele vă încurajează relațiile cu șefii sau cu persoanele care vă pot sprijini în diverse proiecte personale şi profesionale. Forfota de la serviciu vă poate obosi mult, de aceea fiţi prudent şi selectaţi-vă prioritățile. Sunt posibile tensiuni în relațiile colegiale, așa încât este bine să nu vă bazaţi pe ajutorul lor. După-amiază este favorabilă dialogului cu membrii familiei.

Leu

Dorința de comunicare este mare. Astfel ai şanse să vorbești cu multe persoane, dar persoane importante, de la care poţi învăţa subiecte interesante. Pe de altă parte vă sunt susținute planurile de călătorii sau de instruire, necesare în domeniul profesional în care activaţi. Feriţi-vă de a oferi sfaturi sau de a povesti prea multe detalii personale despre tine.

Fecioara

Este o zi bună pentru a vă verifica bugetul. S-ar putea să primiţi ceva bani dintr-o colaborare, dar şi partenerul de viaţă sau colaboratorii vă vor susține material. Dacă veţi privi dincolo de aparenţele cotidiene veţi constata că încet, dar sigur, vii se deschide alte variante de câştig de la şi prin alții.

Balanţa

Relațiile parteneriale sunt accentuate, datorită banilor şi bunurilor pe care le folosiţi şi administraţi împreună cu partenerul de viaţă, rudele şi colaboratorii. S-ar putea să primiţi susținere materială de la aceste persoane. Însă, pentru ajutorul primit, veţi fi nevoit, fie să plătiţi restanțe, fie pur şi simplu să ajutaţi pe cineva drag aflat la nevoie.

Scorpion

Aveţi multe şi mărunte de făcut la serviciu, dar este nevoie să fiţi prudent şi  să vă selectaţi priorităţile. Sănătatea este vulnerabilă, mai ales pe segmentele sistemului articular. Remediile naturiste, odihna, detașarea de neplăcerile cotidiene sunt cele mai indicate. Nu este nevoie să  consultați medicul sau să faceţi analize medicale deoarece sunt momente pasagere.

Săgetător

Relațiile sentimentale sunt provocatoare, iar dumneavoastră sunteţi foarte preocupat cu sarcinile de serviciu, neglijându-vă astfel îndatoririle faţă de persoana iubită sau faţă de copii. Este bine să lăsaţi deoparte alte activităţi şi să vă implicaţi mai mult în capitolul amoros. Cu puțin efort şi bunăvoinţă veţi reuși să rezolvaţi şi planul personal, şi pe cel profesional.

Capricorn

Dorința de a sta acasă, printre membrii familiei este foarte accentuată. Pe de altă parte aveţi şi multe treburi gospodărești restante. Astăzi sunt momente favorabile, atât pentru a dialoga cu cei dragi, cât şi pentru a vă rezolva tot soiul de chestiuni legate de bani. Totuși, la serviciu sunteţi solicitat din plin, însă cu puțin efort şi bunăvoință vă veţi descurca onorabil.

Vărsător

Este o zi cu multă forfotă, atât în plan personal, cât şi în plan profesional. Foarte multe informații se vor vehicula în preajma dumneavoastră, însă nu toate vă sunt de folos. Este bine să fiţi prudent în comunicare, deoarece există riscul să vorbiţi prea mult şi fără rost. Chiar dacă ceilalți vă provoacă, nu vorbiţi decât strictul necesar.

Pești

Tema principală a zilei este legată de veniturile pe care le obţineţi din activitatea profesională desfășurată. Se pare că în urma discuțiilor cu un prieten sau cu o persoană care vă sprijină in domeniul profesional veţi afla modalităţi noi de a câștiga mai mult. Controlaţi-vă reacțiile şi ascultaţi ce vi se spune. Însă, luarea deciziilor lăsaţi-le pentru zilele următoare.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs