prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Înfiorător! Și-a înjunghiat părinții cu zeci de lovituri! Se zbat între viață și moarte!

Doi soți se zbat între viață și moarte după ce au fost înjunghiați de propriul fiu după ce ar fi avut o criză din cauza problemeloe psihice. Din primele informații, bărbatul de 39 ani locuia cu părinții săi, iar după o discuție acesta a pus mâna pe un cuțit și s-a năpustit asupra mamei sale pe care a înjunghiat-o de mai multe ori. Nici tatăl său nu a scăpat de furia fiului, fiind și acesta înjunghiat.

CITEȘTE ȘI: FEMEIE SPULBERATĂ DE TREN! ACCIDENT GRAV LÂNGĂ PITEȘTI!

Numai un miracol a făcut ca o vecină să audă țipetelor victimelor și a alertat autoritățile. Cei doi soți au fost găsiți în stop cardiorespirator de către echipajele medicale, care au început imediat manevrele de resuscitare. Din fericire, au reușit să îi readucă la viață și i-au transportat la spital, unde au fost operați de urgență.

Iulian Timsa, IPJ Cluj: Poliţiştii au constatat că la imobilul respectiv ar fi avut loc o agresiune spontană, respectiv, bărbatul de 39 de ani, pe fondul unor tulburări psihice, şi-ar fi agresat părinţii, provocându-le răni cu un obiect tăietor-înţepător.

Femeia de 69 de ani a ajuns direct pe masa de operaţie, iar acum se află în stare critică. Tatăl său este şi el internat cu mai multe plăgi înjunghiate. Poliţiştii au început cercetările şi încearcă să desluşească acum care a fost motivul atacului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.