La Câmpulung, Cseke Attila, ministrul Dezvoltării trebuie convins că Piața Centrală trebuie reabilitată din temelii

La Câmpulung, Cseke Attila, ministrul Dezvoltării trebuie convins că Piața Centrală trebuie reabilitată din temelii. Așadar, Cseke Attila, ministrul Dezvoltării va vizita Piața Centrală din Câmpulung. Se pare că va ajunge în orașul de la poalele Mateiașului, în jurul orei 18.30 la primăria Câmpulung, iar împreună cu delegația și primarul Elena Lăsconi va vizita câteva obiective depuse la CNI.

Mai exact, va vedea locul unde o să fie parcarea de pe Frații Golești și Piața Centrală. Compania Națională de Investiții a aprobat proiectul de reabilitare a Pieței Centrale în cadrul unei ședințe organizate în data de 26 martie, stabilind și perioada de execuție de 12 luni.

,,Am zis că vă țin la curent cu situația la zi și ultima discuție pe care am avut-o cu persoana care se ocupă de dosarul privind reabilitarea Piața Centrală am avut-o la începutul lunii aprilie. În conferința din luna februarie vă spuneam de probabilitatea inerentă de modificare a legii, ordonanței de urgență care a stat la baza înființării Companiei Naționale de Investiții. S-a produs acea modificare, CNI ne-a transmis necesitatea modificării HCL a fost o ședință extraordinară, în care s-au modificat acei indicatori elementul de noutate, era legat doar de creșterea contribuției CNI. Într-un final a fost elaborată HCL iar elementul de noutate este cel legat de perioada de execuție și anume de 12 luni. Acest termen de excuție începe să curgă din momentul în care punem la dispoziția CNI -ului amplasamentul.

După ce s-a comunicat această modificare de HCL în comisia ședinței tehnice CNI din 26 martie a fost aprobat proiectul fără observații. Urmează comunicarea oficială și transmiterea la minister a dosarului complet unde va participa reprezentantul UAT Câmpulung și proiectantul”, a declarat viceprimarul Nicolae Zaharia în cadrul unei conferințe de presă.

foto descriptiv

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
© 2024 Ziar Obiectiv.