prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Laborator de droguri descoperit! Producea amfetamină, ecstasy, LSD și alte droguri de mare risc!

Un  traficant de droguri extrem de periculos, producător, în același timp, de mai multe tipuri de substanțe ilegale de mare risc, a fost capturat în urma unei acțiuni inițiate de polițiștii de la Polițiștii BCCO Pitești, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești.

I-au luat urma în timp ce vindea amfetamină în Pitești

Agenții de la Crima Organizată i-au luat urma individului când, în urmă cu ceva timp, vindea amfetamină în Pitești. A fost demarată o operațiune specială, a fost filat și s-a descoperit că, în București și Ilfov, la trei locații, bărbatul de 40 de ani producea droguri de risc maxim în cantități impresionante. La cele trei locații au fost găsite amfetamină, cannabis, ecstasy, LSD, hașiș, ciuperci halucinogene în valoare de 50 de mii de euro.

Deshidratoare, cântare, grindere, pipe și alte ustensile descoperite de judiciariștii argeșeni

Acțiunea a început ieri după amiază și s-a finalizat joi, 11 februarie a.c., polițiștii au descoperit un întreg echipament pentru prelucrarea de droguri, pentru creșterea de ciuperci halucinogene multe ustensile folosite la prelucrarea şi consumul drogurilor – 2 deshidratoare, 1 cântar electronic de precizie, 4 grindere,  51 de recipiente cu urme de fragmente vegetale, 200 de pliculețe autosigilante cu urme de droguri, 3 pipe, precum şi alte obiecte şi înscrisuri cu valoare probatorie.

Cantități uriașe de droguri produse de producătorul-traficant au fost confiscate

În urma perchezițiilor au fost descoperite şi ridicate 850 gr. amfetamină, 200 gr de cannabis, aprox. 1000 gr de ciuperci halucinogene, 15 comprimate ecstasy, 5 timbre LSD, 5 gr haşiş, 60 gr. ketamină, 150 gr de substanţă pulverulentă/cristalină susceptibila a fi droguri de mare risc, 15 kituri cu miceliu (destinate creşterii ciupercilor halucinogene deja însămânţate. Valoarea de comercializare a substanţelor cu efect psihoactiv descoperite în urma percheziţiilor este aproximativ 50.000 de euro.

După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în faţa Tribunalului Argeş pentru dispunerea unor măsuri preventive.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs