Lider de sindicat din poliţie: Adevărul lui Carmen Dan e parşiv!

DISTRIBUIȚI

Preşedintele Sindicatul Poliţiştilor Europeni acuză ministrul de Interne că a dezinformat zeci de mii de poliţişti înainte de adoptarea noi legi a salarizării, iar acum încearcă să cosmetizeze realitatea.

Sindicalistul afirmă despre Carmen Dan că încearcă să mascheze realitatea scăderii VENITURILOR prezentând jumătaţi de adevăr.

„Adevărul doameni ministru e unul parşiv, a avut o singura parte de adevăr, salariile nu scad, dar veniturile da. Rezultatul final e ca poliţistul va avea mai puţini bani în buzunar. Începând cu luna ianuarie, mii de politisti nu vor mai intervene din cazua lipsei de personal,” a afirmat Cosmin Andreica.

În ceea ce priveşte ameninţarea lansată de Carmen Dan la adresa poliţiştilor care ar fi tentaţi să nu mai lucreze peste program, pe motiv că li s-au tăiat sporurile, liderul Europol consideră că e vorba de o nouă declaraíe contradictorie. „Doamna ministru minte şi spune că poliţişii vor intervenii, dar după numai câteva fraze s-a contrazis şi a precizat că în 2 săptămâni Inspectoratul General al Poliţiei  Române trebuie să găsească o soluţie pentru această problemă. ”