prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Lucian Bode și Rareș Bogdan vin în Argeș! Află motivul!

Ministrul de Interne, Lucian Bode și europarlamentarul Rareș Bogdan vo participa astăzi la alegerile pentru noua conducere a PNL Argeș! Cei doi liberali au acceptat invitația filialei, iar în scurt timp, sunt așteptați la Filarmonica Pitești de candidații și delegații care vor participa la conferința de alegeri a filialei județene. De asemenea, potrivit surselor noastre, alți membri marcanți de Centru ai PNL sunt așteptați să vină astăzi la Pitești.

Vă reamintim că liberalii argeșeni își vor alege noua conducere, astăzi, 7 mai, iar pentru șefia organizației și-au depus candidatura senatorul Alina Gorghiu, actualul președinte interimar al PNL Argeș, Doru Georgescu și Constantin Zăbavă. De asemenea, pentru funcția de prim-vicepreședințe îi regăsim pe listă pe mai mulți liberali cu state vechi, respectiv, senatorul Dănuț Bica sau fostul lider al organizației argeșene, Ion Popa.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs