Lupta pentru șefia FRF! Vasile Avram a împărţit la Pitești contracte sub semnătură privată!

DISTRIBUIȚI

Aflat în plină campanie electorală pentru preşedenţia Federaţiei Română de Fotbal, Vasile Avram a susţinut o conferinţă de presă după ce şi-a prezentat programul în faţa reprezentanţilor cu derpt de vot din judeţele Argeş, Teleorman şi Dâmboviţa.

Chestionare pentru alegători

Vasile Avram a dat fiecărui votant la alegerile din 5 martie un chestionar în care aceştia să menţioneze problemele pa care Vasile să le rezolve în cazul în care ar deveni noul preşedinte al FRF. Deasemenea l-a mai înmânat un contract sub semnătură privată, cu angajamentul ferm că va duce la capăt toate promisiunile făcute în această campanie electorală. „Potrivit principiului <vorba volant, scripta manet>, am dat aceste contracte sub semnătură privată pentru a demonstra că nu spun vorbe în vânt şi voi respecta tot ce spun în această campanie electorală”, spunea vasile Avram.

„A căzut Gică Popescu! Este un semn bun”

În timpul discursului său, fostul arbitru internaţional a avut un moment de mare bucurie. Un banner cu Gică Popescu a căzut zgomotos, fără ca cineva să-l atingă. „A căzut Gică Popescu!  Este semn bun!” a exclamat bucuros Vasile Avram. Apoi, după ce un ziarist a strănutat, candidatul la şefia FRF a repetat: „V-am spus eu? Un semn bun că voi fi noul preşedinte al FRF!”.

„Nu am echipă de susţinere ca alţii…”

Întrebat ce echipă are în această campanie electorală, Vasile Avram a spus că „principiul meu este să duc singur, fără un ajutor, aşa cum fac alţii, această luptă. În acest sens, am cerut demisia lui Kassai deoarece conduce campania electorală a lui Gică Popescu. Aflat în funcţie la FRF,  pe care o ştim, este incompatibil ce ce face acum. Am vorbit cu mai mulţi jucători  ai generaţiei de aur, şi sunt sigur că aceştia agerează candidatura mea. Un exemplu este Cristi Chivu, care nu cred că ar accepta o colaborare cu Adalbert Kassai”, mai spunea Vasile Avram.Primele acțiuni ca preşedinte: revizuirea statutelor şi concurs pentru funcţiile de conducere. „Primul lucru pe care îl voi face ca preşedinte al Federaţiei Română de Fotbal, este revizuirea statutelor Federaţiei, conform legislaţiei din România şi Europa. Apoi aş organiza un concurs pentru funcţiile de conducere din Federaţie. Despre postul de antrenor al echipei naţionalei, pot să spun că nu cunosc actualul contract al lui Victor Piţurcă, aşa că nu mă pot pronunţa în acest sens”, a mai declarat Avram.