prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Microbuz plin cu români-impact devastator! Două persoane au murit pe loc, alte opt în stare gravă!

Un grav accident de circulație s-a petrecut în această dimineață pe o stradă din Ungaria când, un microbuz plin cu români s-a transformat într-un morman de fiare. Din primele informații, se pare că șoferul microbuzului, un bărbat de 40 de ani, a intrat în depăşirea tractorului, iar din motive încă necunoscute, şoferul român a atins tractorul, apoi a tras de volan şi a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de dubiţă.

CITEȘTE ȘI: CARAMBOL CU TREI MAȘINI PE DRUMUL PITEȘTI – CÂMPULUNG! DOUĂ PERSOANE RĂNITE!

În urma impactului extrem de puternic, microbuzul s-a transformat într-un morman de fiare, iar trei oameni au rămas încarceraţi. Ambulanţele au preluat de la locul accidentului numeroase victime pe care le-au transportat la spitalele din zonă. Din nefericire, doi oameni şi-au pierdut viaţa, iar alţi nouă au ajuns la spital, dintre care opt sunt în stare extrem de gravă. Tragicul accident s-a petrecut în această dimineață pe drumul european 42 din Ungaria, în apropiere de graniţa cu România.

 

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs