prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mihai Coteț: „Primarul PSD nu vrea să acorde stimulentul de 2.500 de lei pe care l-am propus nici după ce 11.000 de piteșteni au semnat că își doresc acest lucru!”

Mihai Coteț: „Primarul PSD nu vrea să acorde stimulentul de 2.500 de lei pe care l-am propus nici după ce 11.000 de piteșteni au semnat că își doresc acest lucru!”
„Brașovul tocmai a majorat sprijinul financiar acordat pentru nou-născuți, de la 1.500 la 2.000 de lei.
Între timp, la Pitești, sprijinirea tinerelor familii este în continuare un lucru… ilegal. Primarul PSD nu vrea să acorde stimulentul de 2.500 de lei pe care l-am propus nici după ce 11.000 de piteșteni au semnat că își doresc acest lucru. Sunt prea puțini, probabil, edilul e obișnuit cu majoritățile; iar când nu le are, le cumpără.
Alte cifre alarmante atrag atenția asupra declinului alarmant al natalității. Numai în 2022 s-au născut cu 25.000 de copii mai puțin! Anual, România pierde echivalentul unui oraș cât Piteștiul, iar din Pitești au plecat deja cu zecile de mii, numai tineri și populație activă!
Am solicitat Primăriei Pitești, la începutul anului, să ne comunice cadrul legal in baza căruia se acordă bonusul financiar persoanelor care împlinesc un anumit număr de ani de căsnicie. Am constatat că pentru seniori se poate, în timp ce tinerelor familii li se întoarce spatele. Nici până acum nu am primit un răspuns pentru care ar fi fost nevoie de maximum 5 minute, deși legea îi obligă! Primăria Pitești a fost confiscată pe persoană fizică, iar funcționarii ei refuză să își exercite atribuțiile pentru care sunt plătiți dacă șefu’ le interzice. Dacă nici asta nu mai este rea-credință, aroganță și sfidare la adresa celor peste 11.000 de piteșteni…”, este mesajul transmis de Mihai Coteț, președintele PNL Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs