prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Mihai Coteț: „Vom strânge semnături până când primarul PSD va considera că sunt suficiente pentru a renunța la ambiții și meschinării politice!”

Mihai Coteț: „Vom strânge semnături până când primarul PSD va considera că sunt suficiente pentru a renunța la ambiții și meschinării politice!” Majoritatea PSD din Consiliul Local a picat pentru a doua oară la vot proiectul de acordare a unui supliment de 2.500 de lei pentru nou-născuți. Argumentul celor aproximativ 8000 de semnături prezentate de către consilierii liberali nu l-au impresionat pe primarul PSD al Piteștiului.

CITEȘTE ȘI: STIMULENTE PENTRU NOU NĂSCUȚI. MIHAI COTEȚ: „POATE S-A CONSIDERAT CĂ 8000 DE SEMNĂTURI NU SUNT DE AJUNS!”

De asemenea, nici exemplele de bune practici din alte localități nu a înduplecat majoritatea PSD. Recent, și Primăria Constanța a decis să acorde un astfel de supliment pentru nou-născuți. Au votat în acest sens și consilierii liberali și cei ai PSD, iar primarul liberal al Constanței a sprijinit și el inițiativa, considerând-o ca fiind foarte necesară pentru proprii cetățeni, mai ales în acest context economic.

Nici specialiștii Primăriei Pitești și nici Executivul nu au putut prezenta un argument valid pentru care acordarea suplimentului pentru nou-născuți este legală în alte localități, în frunte cu Capitala României. Prin comparație, la Pitești totul este fie imposibil, fie ilegal.

,,Pe parcursul întregii ședințe de Consiliu Local, primarul PSD ne-a amintit în mod repetat că acum are majoritatea și poate decide după bunul plac. Cunoscându-i orgoliul nemăsurat și obsesia pentru control, îi pot înțelege satisfacția. Dar să cumperi om cu om ca să îți asiguri o majoritate pentru a vota împotriva intereselor propriilor cetățeni, asta nu mai pot înțelege. Cred că s-a ajuns prea departe. Aparatul din subordinea primăriei este folosit în scop politic și pus în ingrata situație de a fi considerat, prin comparație cu aparatele de specialitate din cadrul altor primării, lipsit de profesionalism. Avizele negative acordate de acesta au constituit scuza perfectă pentru ca majoritatea PSD să voteze împotrivă. Practic, avem nu doar un Consiliu Local care votează împotriva cetățenilor, ci și angajați ai Primăriei Pitești care sunt părtași la acest lucru. Cu toată rezistența, noi nu ne vom opri aici, pentru că înțelegem rolul și rostul pentru care am fost aleși. Vom continua să strângem semnături până când primarul PSD va considera că sunt suficiente pentru a renunța la aceste ambiții și meschinării politice din care nu au de pierdut decât piteștenii.” a declarat Mihai Coteț, președintele PNL Pitești.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs