prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ministrul Educației-anunț important: „Nu va mai exista așa ceva!”

Sorin Cîmpeanu, ministrul Educaţiei, a anunțat recent că în maximum trei ani, nicio şcoală din România nu va mai avea grupuri sanitare neconforme. De asemenea, acesta susţine că s-a rezolvat şi problema manualelor şi că majoritatea unităţilor de învăţământ din România are documentaţia pentru prevenirea incendiilor la zi.

„Dacă ne referim la grupurile sanitare neconforme, care erau de circa 2.000 în urmă cu trei, patru ani, în momentul de faţă, dacă autorităţile locale vor utiliza bugetele pe care le-au primit din partea Ministerului Educaţiei şi onora contractele de lucrări pentru care există această resursă financiară, vom rămâne cu 99 de şcoli. Estimez că în următorii doi ani, maximum trei ani, în România nu va mai exista nicio şcoală care să aibă un grup sanitar neconform.

Manualele vor exista anul acesta. Nu există semnalată niciun fel de problemă. Şcolile care înregistrează neconformităţi din perspectiva autorităţilor de securitate la incendiu, aş vrea să vă spun că s-au făcut progrese.”, a anunţat recent Sorin Cîmpeanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs