Mînzînă, Gentea și Bucura – declarații după victoria electorală din Argeș

99

      Bucurie mare la PSD Argeș manifestată astăzi la sediul partidului într-o conferință de presă care a avut loc la sediul partidului. Ion Mînzînă, noul președinte al Consiliului Județean Argeș, primarul ales, Cristian Gentea și șefa de campanie, Simona Bucura Oprescu, au făcut un scurt bilanț al acestei campanii electorale încheiate cu succes.

      “Victoria este rodul muncii unei echipe. Scopul nostru trebuie să fie acum acela de a răspunde nevoilor cetățenilor acestui județ minunat, iar în acest sens voi fi deschis dialogului cu celelalte partide. Țin să îi mulțumesc mult doamnei Simona Bucura Oprescu pentru modul în care a condus această campanie electorală încununată de succes”, a declarat Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și noul președinte ales al Consiliului Județean Argeș.

“Gentea – cea mai mare creștere din România în procente a unui candididat”

      “Am câștigat Primăria Pitești prezentând cetățenilor o echipă de profesioniști și un program pentru dezvoltarea municipiului bazat pe proiecte concrete. Sper să conlucrăm cu reprezentanții celorlalte partide în Consiliul Local pentru binele Piteștiului, iar eu sunt deschis pentru orice discuție în acest sens”, a spus Cristian Gentea, primarul ales al municipiului Pitești. „ Cea mai mare creștere din România a procentelor unui candidat este a lui Cristian Gentea. Îl felicit pe Cristian Gentea pentru victoria în alegeri.”, a declarat Simona Bucura.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here