prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Nereguli în contractul dintre Primăria Pitești și FC Argeș! Apostoliceanu: „Banii piteștenilor meritau un obiectiv mult mai mare!”

O serie de nereguli din contractul dintre Primăria Pitești și Asociația Club Sportiv „Campionii FC Argeș” au fost prezentate de către Sorin Apostoliceanu, consilier local PNL în CL Pitești. Este vorba despre faptul că echipa de senori, dar și celelalte echipe de juniori au avut obligația  de a juca în Liga I până la final, iar alte obiective de performanță nu au fost stipulate, precum am mai scris AICI. Mai exact, consilierul local liberal a susținut că a descoperit aceste nereguli după o lungă perioadă în care a cerut, în mod repetat, o copie a contractului de finanțare, iar în momentul în care a primit-o, a descoperit că sportivii nu aveau un obiectiv clar de perfomanță, ci doar participarea până la ultimul meci din sezonul 2022-2023. 

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. PROIECT PENTRU ELEVII DIN FAMILII DEFAVORIZATE. CĂTĂLINA DUMITRAȘCU: „NE DORIM CA MICUȚII SĂ AIBĂ ȘANSE EGALE LA EDUCAȚIE!”

 „Aș vrea să vorbim despre contractul de finanțare dintre Primăria Pitești și Asociația Club Sportiv „Campionii FC Argeș. În urma primirii unei copii după acest contract după cinci luni de la care am solicitat-o în fiecare ședință a Consiliului Local, am pirmit-o și am citit-o, și am înțeles de ce nu au vrut să îmi dea această copie, cu toate că era un act public. Am citit cu mare atenți și vreau să vă spun așa: contractul se numește contract de finanțare nerambursabilă a acțiunilor activităților sportive din cadrul proiectului „Fotbal Club Argeș – Tradiția continuă, performanța continuă pentru programul promovarea sportului de performanță.

 Avem o tradiție îndelungată de fotbal la Pitești. Avem unul dintre cei mai buni fotbaliști din România, dacă nu cel mai bun, pe Nicolae Dobrin, și ce ar fi însemnat să continuăm tradiția sau să promovăm sportul de performanță, să ne punem și noi obiective să câștigăm campionatul, să intrăm în playoff, să intrăm într-o cupă europeană sau măcar să nu retrogradăm?

Însă, cei care conduc destinele acestui club și cei de la primărie pentru că acolo este o organizație privată de drept public, au stabilit următorul obiectiv, și aș vrea să vă citesc, „obiectivele pentru anul 2022-2023, la seniori – deci echipa noastră cea mare – participarea în Liga I de fotbal a României”. Deci, doar participarea! Să nu se întâmple ca pe vremea lui Penescu, să fie eliminați în timpul competiției. Deci, doar să participe, să reușească cu chiu cu vai, cu 10-1, 6-1, 12-1 să se ducă până la ultimul meci.

Asta și-au propus cei care conduc asociația respectivă. U19, la fel, participare campionat național, U17, participare campionat național, U16, participare Liga Elitelor, U17 – participare. Deci toată lumea să participe , adică să se ia nișe bani, să se ia niște salarii, atât în administrativ, cât și în sportiv. Asta a fost obiectivul echipelor noastre, clubului, asociației respective pentru anul 2023.

Vă dați seama cât de bine au fost folosiți banii piteștenilor, pentru că sunt banii piteștenilor, nu sunt banii cuiva. La orice altă echipă, La Steaua, Dinamo, fiecare, cei care investesc, suporteri, patroni, pot să își stabilească niște obiective. Banii piteștenilor meritau un obiectiv mult mai mare” a spus Apostoliceanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.