prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

O nouă politică de vaccinare anti-COVID! Află de când!

Secretarul de stat Andrei Baciu a anunțat recent, într-o postare pe Facebook, că începând cu data de 1 iulie va intra în vigoare o nouă politică de vaccinare împotriva COVID-19. Concret, începând cu această dată vaccinarea se va face doar la medicii de familie iar toate punctele de vaccinare îşi vor înceta activitatea.

„Prin urmare, perioada de tranziţie de la vaccinarea de tip campanie împotriva COVID-19 la vaccinarea ca parte a programului naţional de vaccinare al Ministerului Sănătăţii se va încheia pe 30 iunie. Până la această dată inclusiv, toţi cei care doresc să se vaccineze (cu doza 1, 2 sau 3) o pot face atât la punctele de vaccinare care funcţionează în continuare, cât şi la cabinetele medicilor de familie. Din 1 iulie, toate punctele de vaccinare îşi vor înceta activitatea, iar dozele de vaccin vor fi făcute exclusiv de către medicii de familie. Recomand din nou vaccinarea drept cea mai bună formă de protecţie împotriva virusului SARS-Cov-2 şi o consider extrem de utilă mai ales pentru grupele de risc.”, a precizat  Andrei Baciu.

De la debutul campaniei de vaccinare, în România au fost administrate 16.797.841 de doze de vaccin anti-COVID.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.