prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

O nouă zi liberă în România! Află când și cine beneficiază!

Fiecare zi liberă este o nouă ocazie de bucurie pentru români care aleg să petrecă mai mult timp în familie sau să plimbe. Luna octombrie vine cu o nouă zi liberă, de această dată nu pentru toată lumea, ci doar pentru elevi și profesori. Conform structurii anului școlar 2022-2023, aceștia vor beneficia de o zi liberă cu ocazia Zilei Internaționale a Educației.

Această zi liberă este pe 5 octombrie, zi în care nu se organizează cursuri, iar elevii și profesorii au liber. De Ziua Internațională a Educației nu se țin cursuri, această zi fiind considerată o zi liberă atât pentru elevi, cât și pentru profesori, lucru precizat inclusiv în contractul de muncă al cadrelor didactice, dar și în ordinul privind structura anului școlar 2022-2023.

„În ziua de 5 octombrie – Ziua Internațională a Educației și în zilele nelucrătoare/ de sărbătoare legală prevăzute de lege și de contractul colectiv de muncă aplicabil nu se organizează cursuri.”, se arată în Art. 3 al Ordinului privind structura anului școlar 2022-2023.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs