UPDATE! O persoană aflată în carantină la Pitești a pus pe jar poliția și pompierii

1316

UPDATE 2: „Legat de subiectul persoanei recalcitrante din centrul de carantina, este vorba de o persoana care a avut o cadere nervoasa. In conditiile date, nici nu cred ca este greu sa ai si astfel de stari. La fata locului sunt reprezentanti ai MAI, dar si un psiholog din partea DSP care s-a echipat corespunzator si a intrat sa discute si sa o tempereze pe persoana respectiva”, au precizat reprezentanți ai Prefecturii Argeș.

UPDATE 1: Situația s-a rezolvat în cele din urmă la centrul de carantină din municipiu, aflat lângă sediul Poliției Locale Pitești. O persoană aflată în carantină amenința că dă foc la cameră unde stă sau că se aruncă pe geam. Nemulțumirea omului consta în faptul că a fost adus în centru în data de 14 martie, dar a fost înregistrat de DSP abia pe 15 martie. Pentru că era obligat să stea o zi în plus în carantină, acesta a început să pună presiune și să amenințe pe cei din jurul lui. La fața locului au intervenit polițiști, pompieri și un echipaj SMURD . În cele din urmă, persoana cu pricina a fost calmată.

Știrea inițială: Panică la un centru de carantină din Pitești! O persoană aflată în carantină a pus pe jar autoritățile locale. La fața locului se află reprezentanți ai IPJ Argeș, ISU Argeș și ai Poliției Locale Pitești. Nu se știe exact de la ce a plecat nemulțumirea omului, dar acum autoritățile încearcă să îl calmeze pe acesta.

Revenim cu informații!

Foto: descriptiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here