O scurtă ceremonie pentru principele Nicolae a avut loc aproape în beznă!

20

O scurtă ceremonie pentru principele Nicolae a avut loc aproape în beznă! Dat fiind faptul că în municipiul Curtea de Argeș a fost o pană de curent. La doar două zile, de la cununia religioasă, principele Nicolae și proaspătă lui soție au fost la Curtea de Argeș, la mormântul regelui Mihai și al reginei Ana.

A fost o vizită anunțată încă de săptămâna trecută, atunci când cei doi au oficiat civil și religios cununia lor.
Fostul principe Nicolae și soția lui Alina au ajuns la Curtea de Argeș, într-o vizită programată, cu scopul de a aprinde lumânări și a depune flori la mormintele înaintașilor. Împreună cu ei a sosit și familia Binder, părinții Alinei, care au purtat lumânările cu care cei doi s-au cununat religios în biserica de la Sinaia. Acestea au fost depuse la mănăstirea de la Curtea de Argeș, acolo unde sunt înmormântați înaintașii fostului principe.
Proaspăta soție a lui Nicolae, Alina, a lăsat buchetul de mireasă pe mormântul reginei Ana. Tot la Curtea de Argeș au fost și primele declarații publice făcute de proaspătul cuplu după oficierea de la finalul săptămânii trecute.
Puțină lume s-a aflat alături de cei doi, dar oamenii au vrut să le ureze de bine. Incursiune a celor doi la mormintele înaintașilor lui Nicolae a durat aproape o oră.