Obsedatul sexual de eleve minore a ajuns după gratii

51

Obsedatul sexual de eleve minore a ajuns după gratii. Un bărbat din Câmpulung a ajuns în arest după ce a pipăit o fetiță de 9 ani. Incidentul s-a petrecut în centrul Câmpulungului. Aceasta a văzut-o pe micuţă când se ducea spre şcoală şi atunci a acţionat. Fetiţa a ţipat şi a fost auzită de un agent de pază din apropiere care a intervenit imediat. Copila a sunat şi la părinţi să anunţe ce a păţit.

L. C. Nu este la primul incident de acest fel, acesta fiind reclamat în anii trecuți că ar fi mai atentat și la alţi minori în zona Școlii Nanu Muscel, iar după acele incidente acesta a primit interdicție să mai treacă sau stationeze prin parcul din apropierea școlii.
Acum, L.C., a comis-o din nou. A atentat la o minoră de 9 ani, atingând-o în plină stradă în zona intimă. Copilul a reacționat imediat, astfel că au aflat părinții minore de întâmplare și au sesizat polițiștii musceleni. În urma audierilor, polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a lui L. C., iar miercuri acesta a fost prezentat în fața procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de arestare preventivă.
L.C. A fost condus apoi la instanța din Câmpulung care a dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Iată ce au dispus magistrații musceleni: “Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. În baza art. 202 al.1 şi 3 C.p.p., art. 226 al.1 C.p.p. rap. la art. 223 al.2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului L.C.pe o durată de 30 de zile, respectiv de la data de 2 octombrie 2019, orele 14:00, la 31 octombrie 2019, inclusiv. Respinge cererea formulată de inculpat privind dispunerea măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar faţă de acesta. Onorariul avocatului din oficiu, în sumă de 313 lei conform împuternicirii avocaţiale nr. 293/2 octombrie 2019, va fi suportat din fondurile speciale ale Ministerului Justiţiei. În baza art.275 al.3 C.p.p., cheltuielile judiciare avansate de stat cu prezenta procedură rămân în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare pentru inculpat şi de la comunicare pentru Ministerul Public. Pronunţată în camera de consiliu azi, 2 octombrie 2019, ora 14:00.”