prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Ocazie unică! Se întâmplă la tunelurile „Alina” și „Daniela” de pe A1!

Constructorul care lucrează pe lotul Curtea de Argeș al autostrăzii Pitești – Sibiu va organiza sâmbătă, 29 iunie, ziua porțilro deschise la primul tunel forat la nivel de autostradă. Porr Construct a reuișit să treacă de borna de 50% la cele două tuneluri, „Alina” și „Daniela” din punctul Momaia, ocazie cu care va oferi șansa celor pasionați de infrastructură să vadă la fața locului cum se lucrează și care este stadiul mult așteptatei investiții. Anunțul a fost făcut de Ionel Irinel Scrioșteanu, secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor.

CITEȘTE ȘI: AUTOSTRADĂ CONSTRUITĂ ÎN TIMP RECORD! AȘA CEVA NU S-A MAI VĂZUT ÎN ROMÂNIA!

„Pentru că a trecut de 50% din totalul forării primului tunel rutier la nivel de autostradă aferent 𝗦𝗲𝗰𝘁𝗶𝘂𝗻𝗶𝗶 𝟰: 𝗧𝗶𝗴𝘃𝗲𝗻𝗶 – 𝗖𝘂𝗿𝘁𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗔𝗿𝗴𝗲𝘀 a 𝗔𝘂𝘁𝗼𝘀𝘁𝗿𝗮𝘇𝗶𝗶 𝗦𝗶𝗯𝗶𝘂 – 𝗣𝗶𝘁𝗲𝘀̦𝘁𝗶 #𝗔𝟭, așa cum v-am anunțat, antreprenorul Porr Construct organizează 𝗭𝗶𝘂𝗮 𝗣𝗢𝗥𝗥𝘁𝗶𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝘀𝗲 𝗹𝗮 𝘁𝘂𝗻𝗲𝗹. Haideți să vizitați primul tunel rutier la nivel de autostradă forat, care va avea o lungime de 1,3 km pe sub Dealul Momaia din județul Argeș și două fire paralele de tunel, câte una pentru fiecare sens de mers.

Nu ratați șansa să vedeți cea mai spectaculoasă lucrare din domeniul rutier la acest moment, este o 𝗼𝗰𝗮𝘇𝗶𝗲 𝘂𝗻𝗶𝗰𝗮 pentru români de a vedea acest prim tunel forat deja la 50%. Sunt sigur că o să simțiți cu toții ceea ce simt și eu când merg pe aceste șantiere ale țării, și anume că 𝘀𝗲 𝗽𝗼𝗮𝘁𝗲 𝘀𝗶 𝗹𝗮 𝗻𝗼𝗶 𝘀𝗶 𝗰𝗮 𝗮𝗰𝘂𝗺 𝘀𝘂𝗻𝘁𝗲𝗺 𝗽𝗲 𝗱𝗿𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗰𝗲𝗹 𝗯𝘂𝗻!

Evenimentul va avea loc sâmbătă, pe 29 iunie, între orele 10:00 – 16:00, la Țigveni, iar pentru participare este obligatorie înscrierea la link-ul pe care vi-l las în comentarii” a anunțat Scrioșteanu.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs