Opoziția din Argeș, luată „peste picior” de ALDE: „Să-și doneze indemnizațiile de consilieri județeni”

73
cjag

Opoziția din Argeș începe să fie luată „peste picior” din ce în ce mai des de alianța PSD-ALDE. În ședințele Consiliului Județean, liberalii, oricât de vocali ar fi nu se vor putea impune în fața majorității covârșitoare a partidelor aflate la guvermânt. Săptămâna trecută, Dan Manu împreună cu social democtații și democrat liberalii au adus salariile angajațiilor la un nivel la care și un corporatist și-ar lăsa jobul din IT și s-ar muta instant la stat.

În schimb, consilierii PNL împreună cu cei de la PAM și PMP au votat împotrivă și au comentat dur decizia PSD. În replică, ALDE Argeș le-a „dat peste nas” cu primarii liberali care au implementat Legea Salarizării și cu eternul slogan din camaniile electorale: „PDL a tăiat salariile”. De la Biroul de Comunicare ALDE Argeș dăm citire:

„În urma evenimentelor recente, referitoare la creșterile salariale din instituțiile publice, dorim să facem următoarele precizări pe marginea afirmațiilor populiste eliberate în spațiul public de către președintele PNL Argeș, Adrian Miuțescu:

-Membrii PNL Argeș s-au opus acestor creșteri salariale, în public. În realitate, toți primarii liberali au votat mărirea remunerațiilor angajaților din primăriile pe care le administrează;

-Această măsură s-a impus în urma faptului că, în perioada fuziunii din PNL și PDL, devenit acum un singur partid, guvarnanții de la acea vreme au tăiat din salariile angajațiilor din sectorul public, iar ceea ce se petrece acum este, de fapt, o corectare la zi a măsurilor deficitare adoptate în perioada guvernării PNL-PDL;

-Membrii PNL Argeș se opun acestor măsuri, pentru alții, dar ei sunt primii care vor să beneficieze de aceste creșteri salariale.

                În concluzie, dorim să mai dăm o șansă liberalilor, în urma acestor declarații populiste făcute de către liderii liberali, propunându-le să-și doneze indemnizațiile de consilieri județeni pentru burse sociale.”

Astfel, angajații CJ vor munci cu același spor ca și până acum, plimbând hârtii dintr-un birou în altul sau în pauzele frecvente de țigare și opoziția rămâne cu buza umflată și cu o propunere demnă de filmele de comedie.