prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Paciente sedate și abuzate sexual! Caz șocant la Spitalul Militar!

Paciente sedate și abuzate sexual! Caz șocant la Spitalul Militar! Un caz șocant a îngrozit lumea medicală din România după ce un asistent medical, angajat al Spitalului Militar din București, este acuzat că a vrut să omoare, în mod intenționat, trei paciente. Din primele informații, se pare că asistentul le-ar fi administrat și ar fi sedat pacientele cu un calmat puternic, în mod intenționat. Una dintre femei este, în momentul de față,  în stare gravă la ATI.

CITEȘTE ȘI: REVOLTĂ ÎN ÎNVĂȚĂMÂNT! ELEV INTERNAT ÎN SPITAL DUPĂ CE A FOST BĂTUT CRUNT DE UN COLEG!

Incidentul șocant a avut loc sâmbătă, 6 mai 2023, iar totul a ieșit la iveală după ce medicii au avut suspiciunea unui viol. Spitalul a reclamat imediat cazul, care a ajuns la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar București. Parchetul Militar a deschis un dosar penal pentru tentativă de omor.

Prin purtătorul de cuvânt, Parchetul a confirmat pentru Libertatea că a fost sesizat de către spitalul militar: „S-a deschis un dosar penal. Am început de sâmbătă cercetările in rem pentru fapta de tentativă de omor calificat”.

URMĂREȘTE ȘTIRILE OBIECTIV DE ARGEȘ ȘI PE PAGINA DE FACEBOOK SAU PE GRUPUL ZIAR OBIECTIV – ȘTIRILE ARGEȘULUI

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs