Paralizat, a rămas fără casă în gura iernii!

3

Paralizat, a rămas fără casă în gura iernii! Un bărbat de 65 de ani cu paralizie, din localitatea Schitu Goleşti, judeţul Argeş, a rămas pe drumuri noaptea trecută, după ce locuinţa sa a fost distrusă de un incendiu.

Omul a fost salvat de către un vecin, până la sosirea echipajelor de pompieri. Misiunea acestora a fost însă îngreunată din cauza distanţei foarte mari până la hidranţii de alimentare.

Focul a pornit de la o casă bătrânească aflată în gospodărie, ulterior a cuprins şi acoperişul clădirii cu etaj în care locuia singur proprietarul.

Paralizat fiind, omul nu ar fi avut nicio şansă dacă unul dintre vecinii săi nu s-ar fi încumetat să intre după el în casă.

Proprietarul gospodăriei a fost preluat de medicii de pe ambulanţa SMURD care au constatat că nu suferise răni.

Din primele cercetări se pare că focul ar fi pornit de la un coş de fum deteriorat al casei bătrâneşti. Au intervenit trei autospeciale cu apă și spumă de la Detașamentul de pompieri Câmpulung, în satul Lăzărești, str. Dumitrilor pentru stingerea incendiului la casa de locuit ce a ars pe o suprafață de aproximativ 200 mp, magazie de lemne pe o suprafață de aproximativ 30 mp.