Penibilitate dusă la extrem! Manu – „lacrimi de crocodil” pentru angajații Centrului Cultural Brătianu!

189

Președintele CJ Argeș a adus angajații Centrului de Cultură Brătianu la conferința de presă pentru a le plânge de milă! Peste 20 de persoane au fost aduse cu japca și instruite să sară la „gâtul” presei incomode după ce Ministerul Culturii a decis să nu mai prelungească contractul de concesiune al Vilei Florica.

„Câtă viață o să am eu, să nu vă fie frică că o să rămâneți șomeri” le-a spus Manu la un moment dat angajaților, care de fapt, în mare parte nu ar rămâne fără serviciu dacă se desființează Centrul de Cultură Brătianu.

18 angajați, din cei 26 ai instituției culturale, sunt de fapt angajații Regiei Autonome de Patrimoniu, care au fost transferați încă de acum câțiva ani la Vila Florica. Restul de 8 persoane de pe ștatele de plată și-ar găsi locul foarte ușor la Centrul de Cultură Argeș, instituție înființată de Manu cu dedicație.

Angajatii Centrului de Cultură Brătianu

Mai mult, după ce le-a plâns de milă, de parcă Ministerul Culturii le-a desființat posturile și de mâine nu ar mai avea unde să lucreze, angajații au sărit ca arși în momentul înb care Manu a fost întrebat despre închirierea camerelor din incinta Vilei Florica cu ora și despre organizarea ședințelor foto: „Nu este adevărat!”. În schimb, directorul Centrului de Cultură a recunoscut că au existat mai multe contracte de închiriere pentru persoane fizice.