prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pitești. Dispare „Laleaua galbenă” din Piața Vasile Milea! Cu ce va fi înlocuită?

„Laleaua galbenă” din fântâna de lângă Catedrala Sf. Gheorghe din centrul Piteștiul ar putea dispărea în perioada următoare, potrivit unui proiect care va fi dezbătut în ședința ordinară din această lună a Consiliului Local. În bugetul din acest an, administrația locală a inclus reabilitarea mai multor obiective din municipiu, printre acestea aflându-se și una dintre fântânile emblematice din zona centrală.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ: DOLIU IMENS! UN CUNOSCUT PREOT A MURIT FULGERĂTOR!

palm 300x270 1Potrivit proiectului, se propune refacerea hidroizolațiilor și a termoizolațiilor, placarea cu granit, realizarea unui șanț subteran pentru accesul la bazine, montarea unui noi sistem pentru fântâna arteziană. De asemenea, „laleaua galbenă” ar urma să fie înlocuită cu un sistem „jet central palmier – salcie”.

Valoarea estimată a proiectului, se ridică la suma de 732.255 lei, din care 255.310 lei construcții + montaj, iar 380.800 lei ar urma să acopere utilajele, echipamentelele tehnologice și funcționale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs