PNL: „PSD Argeş recunoaşte eşecul administraţiei Ionică”

Desemnarea lui Cristian Gentea pentru Primăria Piteşti este dovada clară a faptului că PSD Argeş recunoaște eșecul actualului primar Cornel Ionică în a administra oraşul responsabil. PSD îl propune de fapt astăzi pe omul care a stat în spatele actualului primar şi i-a girat politica falimentară. Nereuşitele lui Ionică sunt ale lui Gentea. Iar acest lucru se vede cu ochiul liber în tot ceea ce înseamnă gospodărirea comunităţii noastre.

Mai mult decât atât, falimentul administraţiei PSD în Piteşti se vede şi în sondajele care arată un PSD în cădere liberă, un PSD care caută soluţii disperate pentru a-și menține în funcții clientela de partid. Pentru asta este nevoie de ceva mai mult decât “dragostea“ anunţată de candidatul PSD la Primărie. Este nevoie de responsabilitate şi profesionalism, de fapte care să dubleze promisiunile de campanie, adică exact acele elemente care au lipsit cu desăvârşire din activitatea primarului Ionică. PSD Argeş vine și propune astăzi pentru Pitești modelul de administrație de la București. Oare îşi doresc piteştenii lipsa apei calde pentru săptămâni bune sau trafic infernal; oare îşi doresc falimentul societăţii de transport aşa ca în administraţia Firea? Cu siguranţă, nu!

Distribuie prietenilor

Gentea nu poate azi să vină să se plângă piteștenilor de ce s-a făcut prost în orașul nostru. Daca a avut atât de multe proiecte bune pentru Pitești ce l-a făcut să nu le pună în aplicare? Piteștenii nu vor uita că Primăria a fost condusă 4 ani de subordonatul său pe linie de partid. Mai mult, Gentea și compania au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a elimina pe oricine a avut inițiative privind reformarea administrației locale.

Sorin Apostoliceanu şi echipa PNL adoptă modelul oraşelor care au făcut paşi înspre Europa, oraşelor smart ca Oradea sau Cluj. Piteştiului nu trebuie să meargă pe mâna PSD și a modelelor falimentare pe care ei le urmează. Se poate ca Piteştiul să fie un oraş european, adaptat secolului vitezei şi al performanţei. Este nevoie de viziune, dedicare şi pricepere. Este nevoie de o echipă care să facă mai multă administrație și mai puțină politică.