prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Președintele ANAF s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din Argeș la Forumul de Business, ediția a doua!

Președintele ANAF s-a întâlnit cu oamenii de afaceri din Argeș la Forumul de Business, ediția a doua! Peste  200 de oameni de afaceri din Argeș au participat ieri la ediția a II-a a Forumului de business. Evenimentul a fost patronat de președintele interimar al Senatului, Alina Gorghiu, în organizarea ̦. Oaspeți de seamă au fost Președintele ANAF, Heius Lucian Ovidiu, și directorul  FNGCIMM, Nancu Dumitru.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE! UN NOU RESTAURANT MCDONALD ÎN PITEȘTI! AFLĂ ÎN CE ZONĂ!

„Ediția a II-a a Forumului BusinessInArges. Cu participare dublă față de anul trecut: 200 de oameni de afaceri din județ!! Înseamnă că facem ce trebuie!

Președintele ANAF, Heius Lucian Ovidiu, și directorul Fondului Național de Garantare a Creditelor pentru IMM, Nancu Dumitru, au fost față în față cu afaceriștii din Argeș. Problemele ridicate au fost diverse, inclusiv TVA sau lipsa de transparență la licitații. O întrebare directă a venit de la Bibiana Stanciulov, șefa Magiun din prune Topoloveni : ce ne facem cu concurența neloială?

De pe agenda zilei nu a lipsit conferința de presă de la Institutia Prefectului – Judetul Arges, dar și vizita la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Argeș. Cu acest prilej, am făcut apel la toate autoritățile de la nivelul Piteștiului, Argeșului și Ministerului Transporturilor să găsească soluții pentru ca lucrările la autostrada către Curtea de Argeș să se desfășoare fără devierea traficului greu prin Pitești. Altfel, riscă să se blocheze și orașul, dar și economia din Argeș!

Mediul de afaceri trebuie protejat și susținut! Fie el din Argeș, fie din întreaga țară! Mulțumesc mult, Lucian Heiuş, pentru că ai fost azi alături de noi.”, este mesajul transmis de liderul PNL Argeș, Alina Gorghiu, președinta Senatului României.

Am văzut în Lucian Heius un profesionist de bună intenție, care chiar știe ce face.

„Pentru prima oară am trăit cu impresia că ne-am aflat cu toții – oameni de afaceri, politicieni și profesioniști în finanțe – de aceeași parte a baricadei. Am ascultat cu interes măsurile pe care șeful ANAF le-a anunțat și cred că dacă va duce la bun sfârșit măcar jumătate din ceea ce și-a produs, atunci își va atinge obiectivul: acela de a face din Fisc o instituție nu neapărat iubită, dar respectabilă.

Deocamdată, deși s-au făcut ceva pași spre digitalizare, Fiscul încă este asociat cu birocrația, interacțiunile greoaie și, uneori, cu atitudinea ostilă față de contribuabil. Sunt convins, însă, că astfel de întâlniri nu pot fi decât de bun augur. Am văzut în Lucian Heius un profesionist de bună intenție, care chiar știe ce face. Ca om de afaceri, nu pot decât să aștept cu nerăbdare ca măsurile anunțate să fie puse în practică. Mediul de afaceri are nevoie de ele ca de oxigen.”, este mesajul transmis de Mihai Coteț, președintele PNL Argeș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs