Primarul de la Câmpulung nu mai este singur! A revenit…

13

Primarul de la Câmpulung, Liviu Țâroiu nu mai este singur. Mai bine de o lună a fost nevoit să se descurce fără șofer dar și fără consilier personal, asta pentru că Mugurel Minciună a decis să plece de la primărie pentru a deveni viceprimar într-o localitate din Muscel.

Nu a rezistat foarte mult în această funcție, deoarece Mugurel Minciună era nevoit să facă naveta zilnic de la Câmpulung la Cetățeni cu mașina personală, salariu era mult mai mic ca cel de la Câmpulung și posibil tot felul de neînțelegeri cu primarul liberal Claudius Ciobanu.

Începutul acestei săptămâni îl găsește pe Mugurel Minciună la primăria Câmpulung și-a luat rolul în serios, pentru că a fost ales un al viceprimar la Cetățeni, tot un PSD-ist în persoana lui Costel Dumitrescu, consilier local.

Liberalii au pierdut și de data aceasta funcția de viceprimar, după ce mai bine de doi ani au atacat prin instanțele de judecată alegerea lui Mugurel Minciună, acesta revenind la sfârșitul lunii martie ca al doilea om în comună în urma unei decizii definitive la Curtea de Apel Pitești.