prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Probleme pe lotul 3, Tigveni-Cornetu,  al Autostrăzii Pitești-Sibiu! CNAIR-proces pierdut în instanță!

Probleme pe lotul 3, Tigveni-Cornetu,  al Autostrăzii Pitești-Sibiu! CNAIR-proces pierdut în instanță!

Probleme pe șantierul Autostrăzii Pitești-Sibiu, mai exact pe lotul trei Tigveni-Cornetu, cel mai lung dintre cele cinci secțiuni ale Autostrăzii aflate în lucru. Consiliul Național pentru Soluționarea Contestațiilor (CNSC) a admis o contestație depusă împotriva CNAIR de unul dintre ofertanții contractului pentru supervizarea lucrărilor pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Sibiu – Pitești.

CITEȘTE ȘI: VIDEO. AU ÎNCEPUT DEFRIȘĂRILE PE LOTUL BOIȚA-CORNETU AL A1! IMAGINILE MOMENTULUI!

CNAIR a transmis o solicitare de clarificare către asocierea Activ Proiectare Infrastructură S.R.L. (Leader), Emay Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi în etapa de evaluare a procedurii de achiziție. Ar fi vorba despre existența anterioară a unor relații comerciale între o societate terță și una dintre cele care supervizează lucrările. Asocierea a contestat solicitarea CNAIR iar CNSC a admis contestația.

Prin urmare, CNAIR este obligat să continue procedura de evaluare a ofertelor acestei asocieri.

Reamintim că CNAIR a primit trei oferte la contractul pentru supervizarea lucrărilor pe lotul 3 al Autostrăzii A1 Sibiu – Pitești. Licitația a fost deblocată la începutul lunii după ce consultanții au depus numeroase solicitări de clarificare.

  1. Ofertant unic : TPF INGINERIE SRL,
  2. Asociere : EUROCERAD INTERNATIONAL (Leader),S INFRA TENDER S.R.L.,BOTEK,
  3. Asociere : ACTIV PROIECTARE INFRASTRUCTURĂ S.R.L. (Leader),EMAY Uluslararası Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketi,

Lotul 3 Cornetu – Tigveni, care a fost scos la licitație pentru supervizare, are cele mai multe structuri și cel mai lung tunel, la Poiana de 1700 metri.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs