PSD Argeș: „Guvernul PNL provoacă un haos generalizat înainte de începerea școlii!”

Guvernul PNL provoacă un haos generalizat înainte de începerea școlii!

⚠️Tentativa de a arunca în sarcina directorilor de #școli și a autorităților locale responsabilitatea organizării începerii anului școlar în condițiile pandemiei, așa cum face guvernul Orban, reprezintă nu doar un act de lașitate deplorabilă, ci și o acțiune iresponsabilă.

Distribuie prietenilor

➡️În absența unui ghid oficial național detaliat, cu proceduri, criterii și măsuri clare, ușor de înțeles și de aplicat, începerea școlii riscă să aducă un nou val de infecții în toată țara.

➡️O vară întreagă a fost pierdută de către guvernanți fără să se ia deciziile minim necesare precum deblocarea posturilor și alocarea de resurse suplimentare, astfel încât să se angajeze nu doar cadre didactice suplimentare, ci și personal pentru curățenie și dezinfectare, amenajarea sălilor de curs cu panouri protectoare pentru fiecare copil, achiziția de echipamente și infrastrustură pentru cursurilor online etc.

‼️Proiectul de ordonanță de urgență pus în dezbatere publică de guvernul Orban conține doar reglementări generice și NU OFERĂ NICI O SOLUȚIE CLARĂ, CONCRETĂ, COERENTĂ!