prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Pseudoajutor de 4 lei pe zi pentru cetățeni, un miliard de euro aruncat pe vaccinuri

Bătaia de joc intitulată ”Programul privind acordarea sumei de 4 lei/zi pentru românii îngenuncheați de scumpirile în lanț” se transformă și asta în minciună de stat! Cu un cinism greu de imaginat, liderii coaliției de guvernare au anunțat public că 3,5 milioane de români cu venituri mici vor primi pseudo-ajutorul de 4 lei pe zi, ceea ce nici asta nu se va întâmpla, din motive încă neexplicate la nivel de guvern.

Să explicăm noi:

La un calcul simplu, acest ”efort” ar costa 87,5 milioane de euro pe lună de la bugetul de stat. Oricum acest ”efort” este inexistent, iar asta aflăm, în mod oficial, chiar de la ministrul Fondurilor Europene. În același timp, Guvernul are 1 miliard de euro pentru vaccinurile care se aruncă la gunoi, tot prin hotărârea Guvernului, pe motiv că sunt expirate!

În aceste condiții, acuzăm în mod public Guvernul de subminarea economiei naționale, de politici de sabotare a interesului românilor, de umilirea tuturor cetățenilor!

Dorin Mărășoiu, președintele APP Argeș, consideră aceste practici ale guvernanților total în defavoarea cetățeanului de rând, care este din nou sacrificat în favoarea marilor tunuri care continuă să se dea de către cei aflați la putere.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs