prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Radu Perianu: „Domnule Ion Mînzînă, cui doreați să îi oferiți, cu dedicație, contractul pentru Laboratorului de radioterapie al Spitalului Judeţean?”

Radu Perianu: „Domnule Ion Mînzînă, cui doreați să îi oferiți, cu dedicație, contractul pentru Laboratorului de radioterapie al Spitalului Judeţean?”

Sănătatea argeșenilor a devenit mijloc de îmbogățire pentru mai marii Consiliului Județean Argeș. O echipă din Ministerul Sănătăţii a descoperit că licitația pentru construirea Laboratorului de radioterapie al Spitalului Judeţean de Urgenţă Piteşti a fost trucată grosolan și are un caracter ”restrictiv şi direcţionat către un singur producător”. Cu alte cuvinte, licitația a fost făcută să câștige cine trebuie! Totul pe bani din PNRR.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! BEAT CRIȚĂ, ȘI-A CONDUS PRIETENUL SPRE MOARTE! ACCIDENT ÎNFIORĂTOR ÎN ARGEȘ!

Din nefericire pentru argeșeni, după ce echipa de control a verificat documentele și procedura de licitație, a fost luată decizia ca achiziţia pentru construirea Laboratorului de radioterapie să fie fi anulată și urmează să fie reluată. Consiliul Judeţean Argeş a primit un termen de 2 zile lucrătoare pentru a transmite Ministerului Sănătăţii un plan de măsuri referitor la concluziile comisiei de anchetă.  Asta înseamnă timp pierdut pentru sănătatea argeșenilor, batjocură pentru banul public, eșec în aplicarea unor proiecte pentru dezvoltarea județului și un atac direct la viețile oamenilor doar pentru interesele materiale ale unora.

Din cauza corupției care subjugă acest județ de ani buni, o investiție pentru sănătatea argeșenilor de peste 74 de milioane de lei riscă să fie pierdută. De aceea, în numele tuturor pacienților din acest județ, îi adresez o întrebare publică președintelui Consiliului Județean Argeș: Domnule Ion Mînzînă, cine este cel căruia urma să îi oferiți, cu dedicație, contractul pentru Laboratorul de radioterapie al Spitalului Judeţean?

Și ca ipocrizia să meargă până la capăt, ieri, președintele CJ Argeș se lăuda pe pagina sa de Facebook cu proiectul laboratorului de radioterapie al Spitalului Judeţean și vorbea despre o vizită de succes în unitățile medicale din Pitești. Nimic, însă, despre licitația trucată descoperită de echipa Ministerului Sănătăţii.

Radu Perianu, candidat PNL președinte CJ Argeș

Comandat de PNL Argeș, Publicat de SC Euro Media Trend SRL, Cod mandatar MFC21240015

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv.
Powered by VA Labs