prima-proinstal
Obiectiv de Argeș
Dacia Duster

Scandal monstru într-o comună din Argeș! Doi bătăuși – transportați de urgență la spital!

În seara zilei de 11 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la o stare conflictuală, petrecută între mai multe persoane, pe raza localității Ciomăgești. Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu s-au deplasat la fața locului și au constatat faptul că, pe DJ 678G, în localitatea Ciomăgești, județul Argeș, a avut loc o stare conflictuală între trei persoane din localitatea Topana, județul Olt, și două persoane din Uda, județul Argeș, generată de un transport de lemne.

Din primele verificări s-a stabilit că, cei trei bărbați din comuna Topana au blocat, cu două autoturisme, autoutilitara cu care bărbații din Uda transportau material lemnos. Ulterior, între cele două părți ar fi avut loc o stare conflictuală, agresându-se reciproc. În urma altercației, două dintre persoanele din localitatea Topana au fost transportate la spital.

De asemenea, unul dintre bărbații din Topana a reclamat, verbal, faptul că, în timpul altercației, i-ar fi dispărut o sumă de bani din torpedoul autoturismului pe care l-a folosit pentru a bloca autoutilitara.

De cealaltă parte, a fost reclamat, verbal, faptul că, în urma altercației, a fost avariat geamul autoutilitarei.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, până în prezent, au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, conducătorilor celor două autoturisme, fiind, totodată, aplicate măsurile complementare de reținere a unui permis de conducere pentru 90 de zile și a unui certificat de înmatriculare.

Autoutilitara, cu materialul lemnos transportat, a fost condusă la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

În ceea ce privește legalitatea transportului de material lemnos, a fost sesizată Garda Forestieră, care, împreună cu polițiștii din cadrul Serviciului Ordine Publică, va verifica, în cursul zilei de astăzi, toate aspectele și, în funcție de cele constatate, va lua măsuri în consecință.

Având în vedere faptul că, până în dimineața acestei zile, nu au fost depuse plângeri pentru lovire sau alte violențe și pentru distrugere, polițiștii, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au întocmit dosar penal, din oficiu, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice, iar verificările continuă, pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Ziarul-Obiectiv
Abonează-te la știri
Introdu adresa ta de email și primește săptămânal un email cu cele mai importante știri!
© 2024 Ziar Obiectiv. Powered by VA Labs, Hosted by VA Host.